Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Запечатан спомен

<< < (2/6) > >>

zazo:
Невероятна работа и отлично представяне. Открит урок по моделизъм, от който смятам да черпя с цели шепи.

Adrian:

Висш пилотаж !  :hi:

София 70:
Адмирации!
Невероятни са .
Сигурен съм , че Марин всичко вижда. Тялото умира , но душата не  :)

toniemi:

--- Цитат на: София 70 link=topic=4105.msg85024#msg85024 date=1356874144 ---Адмирации!
Невероятни са .
Сигурен съм , че Марин всичко вижда. Тялото умира , но душата не  :)

--- Край на цитат ---
Наистина ,прекрасно!
По въпроса за душата...ще трябва да те разочаровам.В библията(Божието слово),недвусмислено ,на много места пише ясно,душата умира заедно с тялото!Смъртта е сън до времето на възкресението...но това е друга тема!Тялото умира,жизненото дихание , което не е носител на личността, се връща при Бога и душата умира!

gregary:

--- Цитат на: toniemi link=topic=4105.msg85027#msg85027 date=1356876490 ---По въпроса за душата...ще трябва да те разочаровам.В Библията(Божието слово),недвусмислено ,на много места пише ясно,душата умира заедно с тялото!Смъртта е сън до времето на възкресението...но това е друга тема!Тялото умира,жизненото дихание , което не е носител на личността, се връща при Бога и душата умира!

--- Край на цитат ---
Еееех...тцъ :nono:
От всичко съм съгласен само с:

--- Цитат на: toniemi link=topic=4105.msg85027#msg85027 date=1356876490 ---...но това е друга тема!

--- Край на цитат ---
да не цапаме темата, please!
:hi: :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия