Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
"Куфара" на Слави
daddy_g:
Не ме свърта много без да чопля по нещо...и идеи много, затова започнах поредния макет
Много ми допадна макета от едно видео:
http://www.youtube.com/watch?v=8-NywKoqe6M
с разликата че аз реших да го натикам в един стар куфар..
Какво по-добре от демонстрационен макет, с БГ сгради, при това мобилен?
След 4 часа борба резултата до момента е този:
Радиуса на малката крива е едва 165мм,
но американското 4-осно чудовище се справя без проблеми
Ivo Nedkov:
Ееее, това ще бъде интересно.
Имах една черно бяла снимка на един овал в кутия от цигулка, ама не знам дали я пазя още...
Радвам се че има такива хора в форума с нестандартно мислене и идей! :good:
Ще очакваме и следващите етапи от проекта...
Лека работа. :hi:
daddy_g:
Имах малко съмнения относно наклоните, но след като монтирах временно
половината трасе и направих проби съмненията изчезнаха. "Звяра" ги катереше без никакви проблеми.
Някой ако има да даде назаем няколко вида 4-осни(къса база) и 2-осни(дълга база) товарни вагони да направя пробни кръгчета да видя кои са подходящи за трасето няма да му се разсърдя(просто имам само няколко 2-осни цистерни, за тях проблем няма)
ogiegp:
Определено ще е интересно.Слави е действително съществуващото "шило в торба" :lol: :haha: :lol: :haha: :lol: :haha:
Сега ще трябва и аз да се разровя за някой забравен и до днес ненужен куфар :blush2: :lol: :haha:
Уж това хоби трябва да носи удоволствие,а този човек ми вкарва толкова "яд".......яд ме е че съм толкова мързелив и само час по час надничан да видя какво още е решил да направи и да ни изуми.Браво Славе :hi: :hi: :hi:
Adrian:
продавам куфар , подходящ за Z на 3 нива ! МаксR=300 ! Екс3: Иведен куплунг за 230V :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия