Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
"Куфара" на Слави
daddy_g:
--- Цитат на: ogiegp link=topic=4123.msg85341#msg85341 date=1357459918 ---Определено ще е интересно.Слави е действително съществуващото "шило в торба" :lol: :haha: :lol: :haha: :lol: :haha:
Сега ще трябва и аз да се разровя за някой забравен и до днес ненужен куфар :blush2: :lol: :haha:
Уж това хоби трябва да носи удоволствие,а този човек ми вкарва толкова "яд".......яд ме е че съм толкова мързелив и само час по час надничан да видя какво още е решил да направи и да ни изуми.Браво Славе :hi: :hi: :hi:
--- Край на цитат ---
Евгени нали знаеш че не ме слуша главата много много :spiteful: :spiteful: :spiteful: :spiteful:
daddy_g:
daddy_g:
Това ще бъде нещо като демострационен макет..Както на моите възможности, така и на тези на Митко.
Къщите ще бъдат специална лимитирана серия, а дърветата ще са директно от производствения цех в Китай (с шефчето там се договаряме за една специална работа).
Иска ми се да спретна и една реклама на форума, та Иво, ако можеш измисли един стикер с надписа на
форума та да го лепна на куфара
ogiegp:
Ей го на,този Слав пак отлетя.Съвсем зле започва да става.По няколко идеи вече му идват на ден.По една му е някак малко вече :blink: :wacko: :wacko: :wacko:
emilchaushev:
Гена, От към бройка идеи я докара.. Сега трябва като Тонката да сведе реализацията до 10 минути :lol: :lol:
Слави екстра си го замислил.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия