От година се каня да напиша тази тема и все нещо ме опъва и връща назад ,но сега някак ми потече!
Първо и най-напред искам да благодаря на хората създали този форум без който нямаше да познавам много от вас!
Благодаря им и от името на Марин за това ,че ако щете един Евгени дето ни е градски и сега само аз съм вече всеки ден заедно с него и ми е голяма морална и не само подкрепа в живота.Щяхме да се разминаваме по улиците, щеше да ни свързва нещо много общо и всеки щеше да си го държи сам за себе си.
Искам да благодаря на Иво за това ,че ми отвори очите за моделизма ,какво ,къде ,кога и как,на групата есбибисти и най-вече на Гришата и на Живко затова ,че винаги са ме подкрепяли в това което правя къде духом ,къде не малко и материално.На Зазо за приятни моменти прекарани на по кафе или биричка макар и чат пат ,на Венци за това което прави за "нас"(вече сме за за моя голяма мъка, а и не само моя с "намален състав")На Любо-градския ,който винаги се е отзовавал на въпросите ми и дерзанията ми с техниката.На Мунчо за загриженоста му и разговора който никога няма да забравя докато съм жив!На рифичи или като сме го кръстили майните-малкия адри.На Слави за подаръка за "нас" и не само заради подаръка.На Васко за това как винаги ми е обръщал внимание и е отговарял до колкото може и на глупавите ми въпроси.На Бороко за многото споделени лични съобщения и предложения кое как може да ми изпрати най-евтино.На Ванката за двойната тяга.На Пламен за отзивите на каквото и да е било и за плана който ни изчерта.На Стойко за невероятно топлите срещи състояли се в града на липите(внимавай искам ги традиция

)Много сте не знам ще пропусна някой и ще стане като на наградите Оскар да ми се сърдят после някои!?!?!!!!?На много такива които не желаят и да се регистрират ,но знам ,че четат всичко.На Мишо за подаръците който ми е правил макар и малки, но от сърце.На Чаушев за това колко е човечен и как се обръщаше към мен на БКолекто "-Мирка така ,Мирка онака",на Влади хикса както съм си го кръстил за това как ни покани при него и колко красиво беше всичко.На Евростар-една невероятна личност.На Топалов -как дойде да ни вземеш от Търново до Шереметя няма да забравя в онова студено утро.На Митко и Ники от Варна,на Петюха ,Ицето и Иво от Бургас ,на Еврокома от Добрич, на Чакъров от Каспичан,на Гого55 от Асеновград,наТониво от Враца,на двамцата от Търново,на НИКИ за материалите които ми донесе,на Тано и Д2 за случайните и красиви срещи на 3тия етаж.На Рефил ,Тачо ,Тазчо, Шатси просто заради едни нормално човешки разговори.Много сте ,ще пропусна,моля ви простете ми не мога да помня имена инак сте ми пред очите.
Виждали сме се къде ли не из Бг и се надявам това да е и за напред.
Това не е анкета ,не е състезание ,не и тренировка дори за позиция,но ако сте съгласни с зелените букви ,то една емотиконка като ДА за отговор ще е достатъчна.