Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Моля за съвет, относно захранване.

<< < (2/4) > >>

Vlado:
Имаш късмет - и тук има информация - ето я статията: http://2007.railwaypassion.com/?cid=102&NewsId=12

Vasilev65:
Благодаря за светкавичния отговор!  :hi:

Точно статията на Владо ми трябваше. Значи съм запомнил горе-долу за какво иде реч. Юри Ботев дава 5 мм. височина за Н0, но мисля, че 4 мм., с което разполагам също ще се доближи до реалността.

Павел, от къде точно мога да "дръпна" книгата?

Чест и почитания!  :drinks:

mitko0888:
Стиропорът не знам дали е най-удачният материал. Мек (не пречи чак толкова) но се рони и прави боклук, трудно се оформя. Има разни подобни материали - силитрон и т.н., цена 2 - 3 лв. на кв. метър, различна дебелина, едновременно меки и плътни, не се ронят, много лесно се режат и т.н.

Vlado:
Според мен стандартният корк е най-подходящ, но... въпрос на избор!  :)

mitko0888:

--- Цитат на: Vlado link=topic=4169.msg86763#msg86763 date=1360828814 ---Според мен стандартният корк е най-подходящ, но... въпрос на избор!  :)

--- Край на цитат ---

Корк не съм пробвал. Видя ми се скъпичък за нещо което няма да се вижда, пък и за нещо с което работят всички от доста време. Сдобих се с разни стиропори. След като не ми харесаха, си взех от Практикер въпросната изолация. На листове, не на роло, и не е за ламинат! Затова писах че е по-добра от стиропора, и до толкова ми хареса че си спестих ходенето до корковата къща.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия