Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

"История и развитие на ЖП моделизма в България"

<< < (3/20) > >>

Adrian:

Моят разказ приеми като ' тънка червена линия ' , която минава през годините , просто създава скелета на една история , в която съм изпуснал само началото . Всичко може да бъде възстановено , всеки ще разкаже по нещо интересно , а пико 1 ще добави по нещо безмислено и така...

jopeto:

--- Цитат на: pach link=topic=4183.msg86939#msg86939 date=1361185257 ---Джопе, може.... ама ...не е!!!! :lol:
 :hi: :hi: :hi:
ПРи това епохата Тони(еми) едва сега започва...било то в маделите или ...технологийте за тяхната изработка.
----------------------

Сега сериозно...

--- Край на цитат ---

Аз съм напълно сериозен  :blink:!  

piko1:
Off-Topic:пико с безсмислици едва ли няма да пише за да ви е мирно на главиците прекалено съм критичен  :wacko:

Сaprycorn:
Може би трябва да споменем Цар Борис III, който е бил голям фен на железниците, както и неговият подарък от фирмата Круп- локомотив 07.01 в мащаб 1:10 от 1941 година.

pach:
Ясене, да не би тук да е същия?!(макар taert да е предположил вече там...)
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,1752.msg83208.html#msg83208
(Отговор #852 от тази тема)

В тази връзка предлагам поне за начало, това да е първото зарписано в тази история,
защото по-назад едва ли някои ще има сведения за моделизма ни в България.
 :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия