Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

"История и развитие на ЖП моделизма в България"

<< < (4/20) > >>

maniak:
С първата ми публикация във форума желая да споделя нещо, което знам от дядо ми.
Негово приятелче от детските години в Плевен си е играело с модели на парни влакчета. Това се е случвало средата/края на 30-те години.
Така че, заглавието и началото на тази дискусия е странно. Както и на други места е писано, много преди написаните имена е имало хора у нас, които са се увличали по жп моделизъм, и не са само споменатите имена са тези, с които този списък може да се изчерпи.
Успех в "описването" на историята.

Adrian:

Добредошъл !
Разбира се ,че има и е имало хора , занимаващи се с жп моделизъм. Не е възможно един човек да познава и ли да знае всичките - затова сме форумна общност - всеки да разкаже каквото знае , после да сглобим историята .

pach:
Още един несериозно отнасящ се от типа " някъде... някога ...чух от една жена, дето го казала на друга жена ...., а тя ...на дядо ми, та от него знам със сигурност ....за някакви хора...ама и те са били...."..........само дето тук не виждам никакви факти.... :sarcastic:
Все  пак благодаря за пожеланията, макар и прибързано отправени (без да се прочетат изискванията на темата за която са отправени).
 :)

ПП.Моля админите да си пазят нервите!  :hi:

pavel75:
Написал нещо макар и без факти - няма лошо, може пък това да даде жокер на някой друг да се сети и да напише фактите.
Ще помоля да се пише по темите без да се разводнява.

Adrian:

Ето Иван Негревски (Джони) какво ми писа за магазина :

--- Цитат ---Ivan Negrevski

aha ами отворих го 92 но известно време имаше друга деиност
пурво електроника , после прибавих играчки, към края на 92 купих от една фирма модели на Матчбокс и Ревел , това е един Маноло които се занимажал и с летящи модели.
така реално 93 началото започнахме с хобитата
после 95 се премести на Кирил и Методи мисля септември
а закрихме 96 около април , след обира 10-14 март
--- Край на цитат ---

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия