Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Възможно ли е това да се изпълни ?

<< < (8/10) > >>

ritchie:
Тиролски  песни  ще  пее  компанията  на  откриването.
Но  да  не  избързваме  още - всичко  по  реда  си.
Приканвам  всички  за  по-голямо  внимание  и  да
се  отнесем  сериозно  към  поставената  за  решаване  задача.

mill:

--- Цитат на: br185 link=topic=419.msg4951#msg4951 date=1210512623 ---  В продължение на предишния ми пост прилагам и вариант на схема 2.

--- Край на цитат ---
Съединяването на една стрелка веднага с друга,без разстояние м/у тях /къса права или R10 релса/,води до невъзможност за направа на гаровия перон.Аз чертах ,рисувах с  winrail, па като взех да редя  криви ми излезнаха сметките.Иначе всичко на чертежа уж точно... ::)

pach:
Като искате сериозно , го направете такова ;D
Бре , вие да не сте от нечетящите?
Правите елементарни "грешки" сякаш за геометричните зависимости на релсовия материал не сте и чели!!!Ето за това говоря:
http://www.piko.de/produkt_db/check.php?page=Geometriebeispiele&grand_id=4&parent_id=3
Например на Пико , но такива има за всяка фирма производител на релси!

Adrian:
@Ritchie , наистина ще ти е проблем обслужванеато на тази маса - помисли за празно пространство в  средата , където пролазвайки да излизаш и обслужваш макета.
Или така :

toniemi:

--- Цитат на: Adrian link=topic=419.msg5057#msg5057 date=1210599015 ---@Ritchie , наистина ще ти е проблем обслужванеато на тази маса - помисли за празно пространство в  средата , където пролазвайки да излизаш и обслужваш макета.
Или така :

(Image removed from quote.)

--- Край на цитат ---
Може и без мост,просто дупка в средата.Виждал съм дори на мястото на дупката да има повдигаща се планина,като капак,човек влиза под макета,повдига капака,работи и после го поставя.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия