Държа на публично извинение към клубните членове на КЖМ от страна на Адриан.

понеже темата за критиките кой знае защо е заключена , искам тук най-спокойно да заявя , че извинение за градивна критика не дължа . С всички членове на КЖМ приятел , на със структурата "КЖМ" не съм . Аз съм един от учредителите на тази прекрасна идея , която вместо да стане обществен център на хорските интереси , от ден на ден става все по-затворена и все по-елитарна . Това е частен клуб , чието ръководство вместо да увеличава членската маса целенасочено я намалява. Мисля ,че поне половината учредители вече ги няма . При напускането си всеки ви каза истини в очите , но те ви минават покрай учшите. Нямам нищо против да си се кефите на скъпите модели , но тази демгогия с 'отворените врати' я забравете ! Много е хубаво ,че новото ръководство (в твое лице, Емо ), лека-полека идва на моята дума :
Ако толкова желаете КЖМ да бъде отворен за неклубни членове с равни привилегии с тези на клубните, можем да обсъдим идеята за платено влизане в клуба...
,
след което следва резък завой
И спиране на онлайн излъчването
(забележете - пак мое предложение)
за да се стигне до прозрението
Само,че според мен нещата просто ще паднат доста ниско.
,
защо бе , Емо , нещо срамно ли има в това да се събираме в клуба , като си платим 1-2 - 5 лв вход ? (апропо - колко години Жоро ни събираше абс. безплатно?)
Мдаа, лека-полека ще стигнете и до другите неща , които ви казах при напускането ми , които минаха покрай ушите ви , защото идеята да се отървете от силни личности ви бе заслепила...чувах реплики 'нека си ходи , само мъти водата' и пр.
Кое е дамгогия ли ...например обявявате ден на отв . врати с тема "не-европейски влакове"..хахахх , те 2-3 ма души имат такива (!) ...залата беше празна, както и за аеродинамичните пАри (това са теми за експерти , не са за обикновените любители) и пр пр ...а дните на ОВ бяха пълни с хора ...някога . Грешка след грешка , грешка след грешка...отблъсквате хората , Емо и накрая никой няма да остане .
Как няма да ме боли...аз съм довел толкова много хора тук ! Толкова неща дарих на клуба , които продадохте или изпочупихте от подмятане . Трая си и не се бъркам . Ето - появяват се нови хора и питат - дайте да се видим ? И ние казваме 'клубът е затворен'..проблем ?! Да , Емо , не ми е приятно да идвам на място , за което аз лично съм направил много , и да ме гледат на кръв . Викат ме за снимки на влакчета във филм - отивам , викат ме за снимки на клип с железница - отивам - за мен клуб не съществува . По-ми е приятно да насоча новодошлите на 'пиянските' срещи , отколкото в клуба - защото той на практика не съществува за обикновените хора .
Моята реплика , за която искаш извинение , си е абсолютно на място . По-скоро КЖМ дължи извинение на хората ,че си е затворил вратите .