Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на brrrt в HO

<< < (2/5) > >>

Mixy:
Доста добро начало като за "учебен" макет  ;)  Ще ми е интересно да видя и закрепването на тавана. Не е ли много прашно за макета в гараж, който се ползва и за паркиране на кола?

София 70:
Браво! Супер макетче заформяш!

Best Ripper:

--- Цитат на: Mixy link=topic=4244.msg87969#msg87969 date=1364666956 ---Доста добро начало като за "учебен" макет  ;)  Ще ми е интересно да видя и закрепването на тавана. Не е ли много прашно за макета в гараж, който се ползва и за паркиране на кола?

--- Край на цитат ---
Мисля, че много зле ще се отрази и водата, която се нанася с колата - дъжд, сняг, лед...

emilchaushev:
Учебен, учебен, колко да е учебен... Я виж как добре става. Само не знам наистина дали в гаража релсите няма да започнат естествено ръждясване без помощта на бои. Освен това газовете от колата и праха дано да пощадят за по дълго и постройките, растителността и релсите... И най вече дано за официалния макет на жената да и е минало.....но пък и ти с тия размери на дъската не си играеш на дребно. Може би трябва да уплътниш пространството, което така или иначе си заделил и да направишм завоите по- плавни или правите по-дълги.

mill:
Много готино...Браво....дано нямаш големи проблеми с прахоляка :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия