ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
НОВ ФОРУМ
BaHkaTa:
ЧЕСТИТ ПЪРВИ АПРИЛ :haha:
ЧЕСТИТ НОВ ФОРУМ :clapping:
Къде на шега къде на истина се случи туй дето беше планирано да се случи :sarcastic:
Мигрирането на базата данни от стария форум премина успешно. Форумната платформа е успешно обновена до последна стабилна версия. Промяната беше належаща поради ред причини като липса на някой функционалности, гъвкавост при управлението и модерирането на съдържанието на форума и не на последно място "дупки" в сигурността на старата форумна платформа.
Надяваме се новият форум да стане едно по-добро място за общуване и споделяне на ценни спомени, знания и идеи.
Новостите ще бъдат представени в тази тема малко по-късно а те са доста. Всичко по реда си.
Благодарим на всички, който ни загряха телефоните и проявиха жив интерес за случващото се. Благодарим за търпението ви.
От форумната администрация на Railway Passion.
evrokoma:
Браво ама тоя скин малкоооооо :wacko: със слабите ми очи едва разчитам сивите буквички на белия фон. Аз ли не виждам как да се оправи това или наистина е така незнам помагайте моля :drinks:
BaHkaTa:
--- Цитат на: evrokoma link=topic=4247.msg88044#msg88044 date=1364834808 ---Браво ама тоя скин малкоооооо :wacko: със слабите ми очи едва разчитам сивите буквички на белия фон. Аз ли не виждам как да се оправи това или наистина е така незнам помагайте моля :drinks:
--- Край на цитат ---
Малка грешка. Вече е оправено на черен цвят.
Rizar:
Хехе, браво! :hi: Аз днес успях да вляза за малко имаше нов облик, докато напиша мнение в тема "проблем с форума" и натисна публикувай пак ме изхвърли, сега ме пусна и пак различен облик. Браво! Харесва ми! :hi: С Филип- fpk1999 от 1 час се бъзикаме един с друг,
-пуснаха форума.
-Ааа, не. Това е шега, няма да се хвана.
И сега като го пуснаха наистина, му казвам той пак казва:
- това е шега.
Направих веднага една снимка и му я пратих, та чак сега ми повярва. ;D
Еми какво да кажа.. да ни е честит форума и със здраве да си го ползваме!!! :drinks:
Браво на модераторите, който са положили усилия за да го направят това! :hi:
evrokoma:
:hi: за бързата реакция :drinks: :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия