ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
НОВ ФОРУМ
Heksi:
Пичове какво Ви стана бре??? Да не хванахте птичи грип та така се дърляте??Нали много пъти сме споделяли, че хобито е удоволствие , а форума средство и начин за споделяне на опит, идеи, контакти и т.н. и т.н. :diablo: :diablo:
fpk1999:
Здравейте!
Имам въпрос(Кога ли съм нямал... :haha:):
Възможно ли е да се удължи допустимият брой знаци в полето,където пишем по каква причина е даден +/- ?
Предполагам,че на много членове им се е случвало да не им стигне !само една! буква или знак,или частица за да довършат мнението си,а това е влудяващо!Може и да се съкрати някоя дума,но мисля че не изглежда добре.А пък понякога искаме да напишем две неща(две изречения,две причини) в мнението,като не можем да ги пропуснем,но не става.
И още един:
Може ли към мнението да се направи да се добавят и емотикони?Аз си слагам текста на емота като част от мнението ми,но би било още по-хубаво,ако се виждаше.
Амиииии.....лека вечер!
BaHkaTa:
Възможно е да се увеличи полето, но това само ще даде терен за литературна изява. И без друго се забелязва че тази функция не се ползва по предвидения начин. Отностно емотиконите смятаме че не е нужно да присъстват и в тази част на форума.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия