Още с въвеждането на така наречения рейтинг, говорих с един от админите, какъв е критерия за него,
още повече, че не е обвързан с нищо - нито с постове, нито с някаква "привилегия" или "ограничаване",
нито пък с оказиона, но се оказа че няма абсолютно никакъв критерии. Ами защо тогава е въведен?
Само защото е някаква неясна новост!!!

Виждаме, че доста хора се развълнуваха прекалено от него, което ме кара да мисля, че все пак би
имал смисъл, но само ако е обвързан с нещо конкретно. Отговора беше, че било новост на форума,
която защо пък не - да я пробваме. И какво става всъщност? Едно голямо НИЩО.
Предупредих, че това само ще изпокара хората и може би ще е края на форума,
в този му нов вид(но със старите глупости).
Радвам се че голяма част от форума, не обръщат внимание до крайност от рейтинга си,
защото стана малко като в детска градина, плющят минуси и плюсове по повод и без повод - ей така,
щото на някой му е горчиво кафето днес или се е скарал с тъщата например!
Интересното е, че има хора които нямат нито един пост (или поне аз не намирам такъв) и вече имат
някаква оценка!!!!!!?????
Не става въпрос, че сега след моя пост ще завалят нови оценки в моят рейтинг,
а че няма техническата възможност да ти се дава оценка, ако не си публикувал нещо, просто защото
никнейма ти не фигурира в нито една тема.
Някой да знае тогава как такива хора имат някаква оценка все пак?
Ако тези хора имат оценка дадена в скритите теми (на клуба например),
това изначално опорочава цялата система и е редно за бъде незабавно изключена,
докато хората още не са "изкрейзили"!!!
Повтарям предложението си от преди седмица - щом като не е обвързан с каквото и да е било,
този рейтинг е напълно безмислен и предлагам да се изключи тази опция от софтуера.
Ако не може, то поне да бъде блокирана и да не се работи с нея.
Рейтинг: +38/-31(заменям 3 плюса, за четири минуса, за да си изравня графичките!

)

ПП. Без критерии за оценка и прилагане на резултатите от рейтинга, мноооого повече ми прилича на хейтърски
майтап към всички сериозни хора, не само в този форум а въобще.