Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Каква сребристо-сива боя да купя и от къде ?
mitko0888:
--- Цитат на: JORDAN link=topic=4267.msg88457#msg88457 date=1365714217 ---Благодаря, утре ще отида в малкия ЦУМ при Тихомир и ще купя от сивата боя.
Ще снимам вагоните преди боядисването и след това за да се види какво ще стане.
--- Край на цитат ---
JORDAN, гледам че за 8 часа си решил проблема със старите си вагони. Бих те посъветвал да попрочетеш малко, да пробваш някои неща, пък тогава да действаш. В противен случай резултатът няма да те удовлетвори и ще търсим пак вината някъде другаде.
В допълнение на написаното от Caprycorn предлагам Humbrol 11. Дава доста добър метален ефект - за покрив на вагони. Освен това много лесно се работи с четка, дори и на голяма повърхност резултатът може да е доста добър. Не му трябва допълнително покритие (някои металици след това не дават да ги пипнеш ако не си ги лакирал.
В сивото двата цвята са доста добри, и двата са сатенени, което е идеално за жп модели, но ако нямаш пръскалка може и да имаш покрив "на четки".
Имай в предвид че тези бои си искат 24 часа преди да минеш втората ръка. (въпреки че при определени условия може и след 4 часа) Както и вески път да мажеш тънко и да не напластяваш боята. Т.е. едно такова "боядисване" отнема няколко дни. В зависимост от повредите може да ти трябва и предварителна подготовка - кит, пила, шкурка (няколко вида, до 800 - 2000 в зависимост от боята). Металиците се разливат по-добре и изискват да шлайфаш с 1200 - 2000. Със сатенената на Хумброл можеш да спреш и на 800. Ако не ти се занимава толкова време, пробвай с акрилни бои, само че от специалните за модели, а не от бояджийския магазин.
Спокойно като за начало можеш да постигнеш приличен резултат. Ето ти един от първите ми опити - боята е акрилна на Model Master или нещо подобно. Преди:
Сега - не само възстановен, но и не е "пластмасов":
JORDAN:
Благодаря за изчерпателния и полезен отговор на mitko0888.
Точно от такива съвети имам нужда.
Естествено, че ще пробвам първо как става на някой друг счупен вагон.
Ще следвам инструкциите да изчакам поне 24 часа между отделните пластове боя.
Спирам се на сивата боя / пишете, че металикът е по-чувствителен и трябва някакво лаково покритие/.
Днес не можах да отида да купя боята, ще го направя през следващите един-два дни, ще взема и фина шкурка и се захващам.
То на тези спални вагони и други неща трябва да се ремонтират - няма по един-два буфера на вагон, ще ми се да им сменя колелата с по-добри.
Но за това ще се посъветвам с Жоро като отида в магазина му. Предполагам, че има какво да предложи.
При предишното ми ходене при него беше много любезен и отзивчив!
Още веднъж благодаря за отговорите, ще кача снимки преди и след боядисването.
zazo:
Моето сромно мнение е, че за сравнително голяма и равна площ каквато е покрива на вагон, боядисването с четка не е удачно. Само че за едните покриви и то на стари вагони инвестицията в аерограф, компресор и т.н. + времето за придобиването на минимални умения за що годе качествено пръскане също не си заслужава. Най-удачния вариант в твоя случай ми се вижда използването на спрей. Със спрея отново се иска известно количество предваритлни проби и тренировки. Проблемите със спрейовете са намирането на подгходящ цвят, в никакъв случай не трябва да е гланц, а повечето на пазара са такива. Също така понеже дюзата на спрейовете е доста едра има опасност да удавиш детайла в боя. Хитростта е да се пръска вертикално от горе надолу от голямо разстояние минимум 50 сантиметра, а по-добре повече. Така се получава "баня" от доста фини капки. Недостатък е че много от боята отива фира, но резултатът е добър. С четка също може да се постигне задоволителен резултат, но там тънкостите са повече. За боядисването на площ с тези размери, бих препоръчал да се ползва по-голям номер четка и много разредена боя и поне три ръце. Ключовия момент при боядисването с четка е да не се търси добро покритие още с първата ръка, а фин слой на боята в който не личи текстурата на четката и малко повторения. С ревелските бои това означава съотношение поне 1:1 боя:разредител много добре разбъркано и разбито, дори разредителя може да е малко повече. Първата ръка се нанася бързо с няколко едри размазвания през цялата дължина на покрива. След което се оставя да съхне. Целта не е да се постгне добро покритие и интезивен цвят, даже след първата ръка детайла изглежда полубоядисан. Следващите ръце се нанасят по същия начин като покритието и цвета идват от няколкото ръце а не от наплъстяването на плътен слой боя.
JORDAN:
Ще пробвам на други пластмасови основи как става капково боядисване със самоделен "аерограф". :)
Преди 40 години ;D съм бил в кръжок по авиомоделизъм и там успешно боядисвахме балсовите си модели, като взимахме две миниатюрни метални тръбички / с вътрешен отвор мисля, че беше 0,5 мм или по-малко/, една коркова тапа, срязвахме една четвърт от тапата и слагахме тръбичките в нея на 90 градуса една от друга.
Долната тръбичка се потапяше в малко бурканче с боя, а през другата духахме с уста към модела, намиращ се на 5 - 6 сантиметра.
Въпреки първобитното съоръжение се получаваха учудващо добри резултати.
JORDAN:
Ще направя снимка на този самоделен "аерограф" за да стане ясно за какво говоря. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия