ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
Нови атракционни пътувания по БДЖ, през годините!
Der Hetzer:
Абе мернах преди около седмица или две едно клипче, Баба Меца минава изгасена през Перник с въглищарника вперьод, пред нея една жълто/синя 46-ца електровоз я тегли нея + един вагон от царския влак и 4 червено/кремави екс DR/DBAG Халберщадта от тези със средните врати...
На това му викам атрактивен атракцион, пък и хората не се излъгани - обещали са им да ги теглят с 46ца - ами с 46-та ги теглят, това е то да си държиш на думата :haha:
pach:
Така беше и "атракциона" до Черепишкия манастир!!!
Дипломати пътуваха с "парна" тяга, а народа се дивеше
на атракцията!!! ;D :lol: (виж по-старата снимка горе от Своге)
Сега поне от Радомир бяха с парната 46-ца, ама на отиване ли...
На връщане ли...Важното е едни пари (билета не беше евтин) да се усвоят....Този път дипломати и телевизии се дивяха на атракцията!!!
:lol: :lol: :lol:
bdz43r:
Нито едното, нито другото е вярно.
Атракциона до Черепишкия манастир беше само с парна тяга. Онова с електровоза беше правителственото посещение, където електровоза е неизбежен, защото вагоните искаха ток. Същото може да се види редовно дори в Германия при техните атракциони, разбира се с не по-малко интересен музеен дизелов или електрически локомотив, каквито ние нямаме.
На Кюстендилското пътуване влакът беше каран с електрическа тяга до Радомир и обратно по обективни причини - парната машина не би могла да пропътува цялото разстояние сама, а дори да можеше, щеше да задръсти движението през Владая, защото с такъв влак би лазила нагоре с 20 км/ч. В никой момент обаче не е пътувала изгасена.
И все пак точно този локомотив и тези вагони изобщо не са удачни за подобни атракционни пътувания.
pach:
Тодоре не знам кое от двете или и двете не са верни?!
Всъщност ти потвърждаващ точно това което и аз съм казал в предния пост!!!
Дипломати до Черепишкия, или правителствен влак до там - факта е потвърден! Без електровоза не става(ло)! Не знам парния дали има електрогенератор, но от снимката не си личи нито дим, нито пара...
И втория факт го потвърждаваш - на парна тяга от/ до Радомир!!!
Иначе май не само вагоните са спорни...Но и локомотивите!!!
Ако не са възстановени докрай, що мъчат машинистите само!?
Хубавото все пак е, че баба Меца, си "почувства" отново титулярното трасе включващо и фамозният участък
Горна баня - гара Владая!!!
Какво и е композицията от пет пътнически вагона!? (Тежестта?)
Баба Меца там е изкачвала с товарни влакове редовно!
Или вече не може?
Der Hetzer:
В крайна сметка се оказва, че като изключиме "иранката" от царския влак, до която са се добрали най-бързите, най-силните, най-напористите и най-наглите, останалите балъци са платили по 43 лева за возене до Кюстендил със съвсем обикновен редовен влак, в стандартни вагони теглени от съвсем обичаен локомотив, като "атрактивното" на т.нар. "атракцион" е било, че някъде между вагоните и локомотива от съвсем редовния влак е имало закачен и бездействащ парен локомотив.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия