Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Mакетът на gregary
pach:
Страхотно Грег!!! Майсторско изпълнение със задълбочено наблюдение и съответното пресъздаване местата на фигурките.
Хората (със съответните "живи" пози) наистина много допринасят за атмосферата на този град. Заформя се много
приятно и богато оформление. С патината се е получило още много добре и още по-живо. Мислил ли си за повече зелена трева
(ама зелена, не изсъхнала) около катедралата? То вярно, че западната култура на градойстойството,
едва сега се насочва към естествената зеленина в градовете си , ама някак си е много ...асфалтово там
(особено на снимката от горе). https://farm8.staticflickr.com/7394/16232603209_7e84f9a8e5_h.jpg
Около трамвайната линия липсва маркировката за габарит, но не знам в западните градове прави ли се такава.
Това май липсва на Жорж (че и на мен). ПРедполагам като избереш и местата на спирките,
около трамвайната линия също ще "живне" още повече. А като добавиш автомобили и камиони.... :wacko:
Човече...това се оформя като макет, вдигаш нивото на макетите в България на ново ниво (по-близо до върха разбира се).
Продължавай все така и не се отказвай да ни информираш, чрез снимки за напредъка на този прекрасно оформящ се "кът"от света!
:hi: :hi: :hi:
gregary:
Мерси!
--- Цитат на: pach link=topic=4300.msg99260#msg99260 date=1427694934 --- Мислил ли си за повече зелена трева
(ама зелена, не изсъхнала) около катедралата? То вярно, че западната култура на градойстойството,
едва сега се насочва към естествената зеленина в градовете си , ама някак си е много ...асфалтово там
(особено на снимката от горе). https://farm8.staticflickr.com/7394/16232603209_7e84f9a8e5_h.jpg
Около трамвайната линия липсва маркировката за габарит, но не знам в западните градове прави ли се такава.
--- Край на цитат ---
Около катедралата зеленото ще е горе-долу това. Просто така се получи. И на мен ми се ще още зенено там, но сега няма къде, а и все пак да е нещо като площад. Трева и дръвчета ще има около другите сгради извън трам. релси и ще стане малко по-зелено. Асфалта няма как да завърши до ж.п. линията. Даже вчера малко работих, но фотото не меше при мен.
Около трамвайната линия ще сложа маркировка, а също и стълбове за контактна мрежа,светофари,пешеходни пътеки...И още дребни работи...Просто дотук съм стигнал.
Но, нещо не ми се работи много,много по града. Иска ми се да започна и работата по планинското трасе. Надявам се, това лято да напредна с него. Ще ми се да излезна от града малко на природа. ;D
jopeto:
По този макет си личи, че пипа Божията Ръка. Става, уникално! Поздравления! :hi:
CaLLlo:
Много яко, браво!!
Не си играй да го претрупваш с много битовизми, колкото по-претрупан е един свят, за толкова по-примитивно общество става дума, а оттам до кича остава само една крачка.
jjorandobg:
супер,уникално става.браво
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия