Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Mакетът на gregary

<< < (22/77) > >>

gregary:
Жорж,дърветата са ми на 99 % производство на Елида - Разград.
За мен,Тошко е много добър!
Решил съм да се пробвам и аз да си направя дървета,но ...пусто време не остава :)
Във форума вече има доста сполучливи опити. :drinks:

eurostar:
Аз купих 300 празни стебла с клони (без листата), но не съм убеден, че ще станат супер. На Woodland са. Широколистните са по-лесни, но за иглолистните трябва много майсторлък. Трябва много добре да се подберат матерaлите за листата. А аз не съм наясно точно кой продукт да купя. Ще обменяме опит.

Поздравления за напредъка по макета. Градинката много ми харесва. И основата на катедралата е супер внушителна.

mill:
Нашият приятел и запален хобист Gregary  -  по Нова тв   ,предаването -Женени от пръв поглед- :drinks: :yes:

gregary:

Шахтите ги мацнах със студена оксидация ( Дани  :hi: ) Иначе много ми жълтееха неестествено от месинга.

- тук само катедралата и кметството като сгради са си фиксирани точно на мястото. Съответно могат да се махат за смяна на осветление или други нужди.

Плахи опити да състарявам с патина. :) Мисля, че с нея се получава най-добре! С боите има риск да се получи мацаница.Но, може и да е въпрос на техника и умения. Също и на фото умения, де...

Уличното осветление е поставено (не изцяло де  :) ), като крушките са подменени с диоди.

Нощни снимки:
- около олтара...
- лафката...
- уличните телефони...

По-натам ще направя и повече нощни снимки, след като поставя още лампи.

eurostar:
И градът оживя! Колко малко е необходимо всичко да придобие смисъл. Предпазни синджири, телефонна будка, реп - все уж второстепенни аксесоари, но в крайна сметка изключително важни за една градска среда. Липсва габаритна маркировка около трамвайните линии, което се надявам да добавиш по-късно.

Иначе това с патината се е получило идеално. И въобще всичко около катедралата ми харесва. Впечатлиха ме металната скара около дъба и пейките около брезата.

Bravo ragazzo! :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия