Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Mакетът на gregary

<< < (4/77) > >>

gregary:
Точно за това се спрях на този модел като цена/качество.С цифровият куплунг,светещите светлини и цена наполовина спрямо другите,които са с рисувани фарове и без циф. куплунг. http://www.halling.at/themes/kategorie/detail.php?artikelid=639
Лошото е,че този модел е спрян от производство (слаб интерес) и почти го няма никъде.Освен в ибей,но трябва търпение някой да го пусне.

TANO:

--- Цитат на: gregary link=topic=4300.msg89183#msg89183 date=1368739698 ---Няма смисъл да ровиш - швейцарците са с лява сигнализация и ти го знаеш!

--- Край на цитат ---
Наистина не бях 100% сигурен, за това. Не мога да помня всичко, пък и както знаеш от 1 година съм встрани от железницата. Или ако трябва да съм по точен - под нея( на около 20 метра). В тази връзка да ти предложа нещо - вместо тоя трамвай що не направиш едно метро? :spiteful:Мога да помагам. Или по границата с Швейцария няма такова?

gregary:
Много ме впечатлява работата на този грък:
http://www.flickr.com/photos/my_layout_jimmyk/3347109484/in/photostream/lightbox/
та бях питал в подходящата тема за капсите/камбанките или там...не знам как се казват.
Намерих много подходящи (според мен) в кинкалериите около женския пазар.

от които си направих осветлението в кръговото депо.

като махнах езичето на капсата/камбанката,след което разширих отвора и на "-" на светодиода сложих термошлаух за да изолирам "+" и "-".И така десет пъти.

Кръговото депо е на фалер - късата и дългата база с отваряемите врати.

Покрива не съм го фиксирал с цел по-нататъшна работа и обслужване.
Вътре що сложа ремонтните канали на Аухаген 41612,където ще трябва и състаряване (засега пипам само плахо).
Отпред ще сложа роковският обръщател.
Много се впечатлявам от подобни съоръжения и се чудя дали да не поставя (някога...) в/у обръщателя к.м.,както е направил гърка на неговия макет.Или ще си вкарвам само дизелите и евентуално... пАрата. ;)

pach:
Депото с аксесуарите ли е комплектовано?...или си сложил допълнително работните маси и "кюмбета"-та за отопление?!
 :hi: :hi: :hi:

gregary:

--- Цитат на: pach link=topic=4300.msg89509#msg89509 date=1369922070 ---Депото с аксесуарите ли е комплектовано?...или си сложил допълнително работните маси и "кюмбета"-та за отопление?!
 :hi: :hi: :hi:

--- Край на цитат ---

Работните маси и "кюмбета"-та са си в комплекта,но бяха едноцветни...Тук и на шлеповете /корабите се пробвах. :)

--- Цитат на: gregary link=topic=4300.msg89508#msg89508 date=1369921427 ---... ще трябва и състаряване (засега пипам само плахо).

--- Край на цитат ---

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия