Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Mакетът на gregary
Krasi Tankista:
Дали не ти трябва и по - архаична контактна мрежа http://www.apogee-vapeur.ch/images/album/Decor/D30020_PoteauxMOB/800/D30020_PoteauxMOB_3D.jpg :yes: Забравих да ти кажа, че преди боядисването на месинговите детайли, трябва да ги обезмаслиш с ацетон :ok: Като гледам идеално си ги спретнал.
gregary:
--- Цитат на: Krasi Tankista link=topic=4300.msg114403#msg114403 date=1549133561 ---Дали не ти трябва и по - архаична контактна мрежа ...
--- Край на цитат ---
Благодаря Краси, :) но ще наблегна на скоростна КМ изцяло на Зомерфелд. Само тук на тоя мост, ще се пробвам да пресъздам стила и атмосферата на трасето.
Няма да е 1:1, защото искам да вкарам импровизация, а и не ме кефи копирането, то е за други аспекти на хобито. Тази КМ предполагам е от някое теснолинейно трасе. Там са множество видове...
--- Цитат на: Krasi Tankista link=topic=4300.msg114403#msg114403 date=1549133561 ---Забравих да ти кажа, че преди боядисването на месинговите детайли, трябва да ги обезмаслиш с ацетон...
--- Край на цитат ---
Следващият път ще измия с ацетон. :) Ако нямам, може ли с разредител?
gregary:
Оставих малко поялника и продължих с ландшафта...
Снимките са отдолу нагоре.
Под един чинар, дъб и бор е монтирана БГ къщурката (Митко :drinks: ) Направих и парапети. Насадих лозе, но нещо не съм доволен от него - не ми прилича на такова. Лозето е на NOCH, но има достатъчно примери за това как да си направи човек сам и някой ден може би...
Сглобих ецвани шатра, столове и маса и озелених около пчелина...
Кучето Марк, но за жалост не намерих каракачанка. ;D
Пчелин:
Подобен на тоя - Wassen
На средното ниво на масива, сложих нещо като моето лого, подпис или нещо такова. Макета все още не е готов (кога ли ще е ... :haha: ) , но все пак той е моя творба и трябва да има подпис. А и той указва БГ къщурката. Виждал съм и на други места.
Във високото на масива, сложих едни характерни плевни пръснати по Алпите и така характерните предпазители от лавини. Задължителните високопланински крави и туристи.
Сложих и един покрит мост, който дови към замъка...
Назад в темата имаше предложение да сложа бухал и да му монтирам светещи диоди.
Та, ето го:
Има и други представители на фауната.
Сова/бухал и кълвач под нея:
Катерици:
Скален орел до гнездото си:
Семейство зайци:
и един таралеж:
и ГАЛЕРИЯ &bgflag
Old Boris:
Браво Грег! Възхитен съм от стореното по модела! Съсредоточена работа по това, което е нашето хоби- Railway Passion :hi: :hi:
eurostar:
Всичко е перфектно! И направо се чудя как намираш място за толкова много неща. Аз лично за половината от детайлите, които исках, не мога да намеря място и съм се отказал. А при тебе даже има простор. Няма претрупване, което е много важно за един макет. Браво!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия