Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Mакетът на gregary
eurostar:
Според мен трамвай под тунела няма да се движи. Грег иска да покаже, че трасето продължава, както се прави по макетите по принцип. Но наистина смятам, че трасето трябва да е двойно (има място), както е на Козлудуй например. Ето моето предложение:
А за арфата - Пламен е прав. Само не знам дали ще има място в самия кръг да се добави въпросната стрелка!?
pach:
червеното е ограда. 2 леви и 4 десни стрелки. наличие на ухо, тоест трабва електроника
но пък трамвайте ще влизат и излизат без заден ход,
а ухото е удобно и за обръщане на движението на мотрисите.
Adrian:
Грег , добре че е трамвая да ти окраси железницата :haha:
gregary:
Минах рекатааа... :yahoo: (поне на дървенИя :haha: )
целта беше да постигна нещо подобно:
Горният тунел (обозначил съм горе-долу къде ще бъде) ще е т.нар. "входен",а долният ще е "изходен" от планинската част.
След като се изгради по-голяма част от трасето,ще има и допълнително укрепване с "напречни ребра" ,за улеснение на изграждането на планински релеф.Нещо подобно:
Rizar:
Ти ме разби. Мислех, че макета ще е само правоъгълен, а тук сега виждам голямо разширение. Представям си колко готино ще стане. Пожелавам ти лека работа и приятно строене! :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия