Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Mакетът на gregary

<< < (8/77) > >>

emilchaushev:
Гришка, на тия дълги шпилки не се ли получава клатене и усукване?

pach:
Аз предполагам че шпилките са временно на пода, докато сложи още ребра и плоскост
с отвор в средата на бъдещата спирала - щом има шпилки, значи по-нагоре ще има още входове/изходи на тунели.
Става страхотно, като се очертава този макет да е не само най-голям от Н0, но и значително по атрактивен от всички
досега показване тук.
 :hi: :clapping:  &bgflag

Ivo Nedkov:

--- Цитат на: Rizar link=topic=4300.msg89991#msg89991 date=1373398239 ---Ти ме разби. Мислех, че макета ще е само правоъгълен, а тук сега виждам голямо разширение. Представям си колко готино ще стане. Пожелавам ти лека работа и приятно строене!  :hi:

--- Край на цитат ---

Напълно споделям това мнение.
И аз си мислех, че макета ще е само върху масата...  :blink:

brrrt:
Ще споделиш ли как си направил скалите?

gregary:
Последната снимка (със скалите),не е от моя макет.Дал съм я като идеен пример за планински релеф,към който ще се стремя.

--- Цитат на: gregary link=topic=4300.msg89989#msg89989 date=1373395163 ---   След като се изгради по-голяма част от трасето,ще има и допълнително укрепване с "напречни ребра" ,за улеснение на изграждането на планински релеф.Нещо подобно:
(Image removed from quote.)

--- Край на цитат ---

:) :drinks:

--- Цитат на: Rizar link=topic=4300.msg89991#msg89991 date=1373398239 ---Ти ме разби. Мислех, че макета ще е само правоъгълен, а тук сега виждам голямо разширение. Представям си колко готино ще стане. Пожелавам ти лека работа и приятно строене!  :hi:

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: bategojko link=topic=4300.msg90002#msg90002 date=1373447050 ---Напълно споделям това мнение.
И аз си мислех, че макета ще е само върху масата...  :blink:

--- Край на цитат ---

Благодаря момчета, :)
тук: http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,2849.0.html в първият ми пост има инфо за плановете ми.И сега ще кажа,както и преди,че идеята ми е да работя по него доста години (през свободното си време - все пак е хоби!)
 :hi: :drinks:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия