Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Mакетът на gregary
gzo:
И както често става в живота.....от плачевен дефект до реален ефект :hi:
mitko0888:
Страхотен макет става!
Мислиш ли да променяш първите два перона - най в ляво на снимката? Виждат ми се да завършват доста неестествено.
gregary:
Точно гара Елин Пелин щях да дам за пример.От надлеза,който минава над линиите се вижда това нещо,а и на други места съм го виждал.
--- Цитат на: TANO link=topic=4300.msg92147#msg92147 date=1382686120 --- Така,че нямаме право на критика :yes: :drinks: На кой му не Аресва да не гледа
--- Край на цитат ---
Критика нека да има!Така се избистрят нещата и се гради нагоре.Но,в моят случай като се замисля,ако реша да изправя коловоза,то стрелката ще се издърпа навътре към гарата и съответно отстрани погледнато няма да е успоредна на стрелката от трети коловоз.Ще трябва стрелката от 1-ви да я дам по навън и става...дявол на магаре.Може би стана по-реалистично.
Между другото дясната гърловина все още не е готова.Ще има преходи м/у двата коловоза,но ще са в завой.
gregary:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=4300.msg92149#msg92149 date=1382686894 ---Страхотен макет става!
Мислиш ли да променяш първите два перона - най в ляво на снимката? Виждат ми се да завършват доста неестествено.
(Image removed from quote.)
--- Край на цитат ---
Мерси!
Не,това е крайният вариант.От външния ръб на гарата ще сложа някаква ограда.Спрял съм се на тази,
без портата.Хареса ми,а и я видях в един брой на МИБА - стоеше много добре.Тя ще свърши до контролната кула.Имаше вариант,да не слагам малкия перон,но...така ми по хареса.А и го имах като остатък от перона за теснолинейката.
mitko0888:
--- Цитат на: gregary link=topic=4300.msg92151#msg92151 date=1382687980 ---Мерси!
Не,това е крайният вариант.От външния ръб на гарата ще сложа някаква ограда.Спрял съм се на тази,
(Image removed from quote.) без портата.Хареса ми,а и я видях в един брой на МИБА - стоеше много добре.Тя ще свърши до контролната кула.Имаше вариант,да не слагам малкия коловоз,но...така ми по хареса.А и го имах като остатък от перона за теснолинейката.
--- Край на цитат ---
Имах в предвид че перонът не би трябвало да се отдалечава от коловоза.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия