Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
"Пруски" Т3 в България.("Preußischen" T3 in Bulgarien)
misan:
Бих искал отново да благодаря на Расн за наистина много интересната тема. Намерените снимки на локомотиви с имена на кирилица ,не можем да квалифицираме като нищо друго,освен като изключително ценно откритие в железопътната ни история. Поздравления за всичко това.
Проверих данните на локомотивите Т3,поне на разновидностите които намерих. Като цяло диаметъра на двигателните колела е 1100 мм,а скарата е около 1.3 квадратни метра. На втория локомотив скарата отговаря,но на първия е 0.9 квадратни метра. А и на двата локомотива диаметъра на колелата е 970мм,което много се различава от Т3. Така,че най вероятно това са конструктивно много подобни на Т3 локомотиви,но не са чисти Т3.
Но и да не са чисти Т3,това в никакъв случай не намалява стойността на темата и на направеното много ценно историческо откритие.
misan:
Баща ми току що каза,че намерените снимки са едно от най ценните исторически открития в железопътната ни история.
widowmaker:
Паце, така като ги гледам са от варианта с ниския котел.
Иначе евала за снимките, много ценна находка!
:hi: :hi: :hi:
pach:
Не знам...не съм специалист.... :blush2: :scratch_ones_head:
Нека специалистите се произнесат, щото за мен "висок" котел
е този като на снимките - има празно място между него и плочата над рамата,
която при Т3 често е цяла и служи за дъно (под) на будката.
Нисък котел аз разбирам такъв дето "лежи" плътно до въпросната плоскост.
Чертежите са почти еднакви, но все пак два типа локомотиви, като нашите са... "някъде там" ;)
Казвайте кое е определението за висок и нисък котел, че да науча нещо ново?
"Надежда" е с висок котел, а "Успех" - с нисък... макар да е въпрос на гледна точка,
но все пак разчитам че един и същи фотограф (ръста му) ги е фотографирал (или на една и съща тринога е било фотото му).
Пък и "Успех" е с по-мощния котел, значи може да е с увеличен диаметър и за това да е доста по-близо до плочата над рамата!?
Знам ли... :scratch_ones_head:
misan:
Едно е сигурно,локомотив" Надежда " не е митичния локомотив 101. На снимката е дадена дата 28.04.1905. А за да е 101,би трябвало локомотива да е отишъл в БДЖ през 1897 година.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия