Приятели,
Тъжно ми е, че такива хубави мигове имат край!
Окуражава ме това, че те са залог за бъдещи още по - прекрасни мигове и изживявания!
Благодаря на всички, които допринесоха тази четвърта Национална среща да се състои, гледам вече една година напред (живот и здраве) и за петата такава

Ето малко снимки от моя фотоапарат. За тези, които бяха там - спомняйте си с радост.
За тези, които не бяхте - гледайте и завиждайте

1.Макет, участващ самостоятелно в срещата. Впечатление ми направи премерената и добре разположена композиция. Църквата е реплика на истинска сграда. Всички останали сгради са оразмерени, изрязани и сглобени в рамките на изработката, а не са готови модели. Много интересна ми се стори и дървената вила, направена като че ли от пръчици за шишчета.

Адмирирам майсторството и благодаря за предоставените идеи

2. Трасето в ТТ: Сговорна дружина планина повдига

Приятели,
това, което беше сътворено тази година в ТТ е показателно.
Струва ми се, че българският жп модилизъм след тази среща вече е малко по – различен

3. Гара Гавраилово – вписана в съвместно-изграденото ТТ трасе:

4. Признанието: Добре е да значеш, че си добър! Още по – добре е, когато някой друг ти го каже
За мен това е признание за уменията и качествата на всички моделисти в България, които работихме заедно и се учихме един от друг през последните 4 години

5. Ж.П палката: неизменен атрибут на нашата ж.п. симулация.
Със сигурност ще играе все по – голяма роля в бъдеще

6. Да не забравяме и H0... Въпреки, че беше тотално в сянката на трасето в ТТ... Една красива US композиция на Бисер:

7. Каране в N... Срам ме е, ама нямам снимки

...
Надявам се колегите N-аджии да се отсрамят

8. Черпене с маджарска ракия

.
Иво и Емо посрещат участниците в срещата на входа на механата. Черпят всеки новопристигнал с чашка палинка (унгарска ракия), подарък от домакините ни в Будапеща две седмици по – рано

P.S.
И още: благодаря на всички колеги моделисти и приятели, които направиха това събитие поредната неповторима, красива и прекрасна среща! Нека да е живот и здраве, за да можем да се срещаме и занапред все така бодри, усмихнати и отдадени на това прекрасно начинание!

Към Мунчо: колажът ти в по – горния пост е уникален!!!
А ти къде беше, приятелю?