Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект WC гара Гавраилово НО 1:87
Best Ripper:
--- Цитат на: emilchaushev link=topic=4356.msg90336#msg90336 date=1375090799 ---Само капаци на покрива да се турят и е бонбонче. Едно коминче и улуци.
--- Край на цитат ---
И аромат, и аромат... :spiteful:
Vlado:
Ето ви малко снимки за сравнение:
:)
stefanoff:
Колегата Владо ми припомни, че наистина не съм показал снимки на оригиналния санитарен възел.
Тези снимки и малко замери са ми изходната информация за конструирането на модела, но все пак се съобразявам че разработката не е за единична бройка, а за някаква може и минимална серия, така че има някои малки условности и компромиси с цел по-лесна изработка от хора а по-малко опит в моделизма .
Vlado:
Интересна постройка - много тясна и дълга, и същевременно висока, а вратите сякаш са от пода до тавана.
Моделите, които аз правя, са по тоалетната на гара Сарафово, която е по-различна и се доближава повече към тези, представени в по-горния ми пост. Което все пак идва да каже, че е имало разнообразие и при изграждането на такива постройки, а не както аз си мислех - всичко еднакво, типов проект.
Чудесна става тоалетната. Успех!
stefanoff:
Малко дреболии.
Добавих улуците и капаците, но правя покрива на ново, не ми харесват капаците, и ми се върти нова идея заимствана от немски форум за тях в главата. Водосточните тръби и тях не съм добавил, но като сменя покрива ще ги монтирам. Една снимка в състоянието в момента преди да съм метнал новия покрив.
и едно колажче на модела нанесен върху оригинала за сравняване на пропорциите.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия