Продължение на най-хубавата френска серия - "Влакове от далечни страни" - този път относно Азия, Австралия и Океания.
"Les trains des pays lointains - Asie et Oceanie (1850-2008)"
Както и тази за Африка, също много хубава, 124 страници голяма тетрадка, пълно с чертежи, снимки, много добре оформена. Идеална за всеки, интересуващ се от железниците в гъза на географията - Ирак, Сирия, Виетнам, Тайланд, Индонезия.... За съжаление изчерпана и напълно неоткриваема.
Тук искам да споделя, че имах огромни ядове с доставката, но накрая всичко приключи успешно
Да ме пита човек къде ми беше акъла, като я срещнах в една книжарница преди 6 години, когато отидох в Париж....защо не си я купих.....
Та сега ми се наложи доброзорлем да правя шменти-капели в и-бей, понеже продавачът отказваше да изпраща до България. В тази връзка да ви посъветвам какво се прави в такива случаи? Много е лесно - просто в графата за града пишете Sofia, BULGARIA, нищо, че в моя случай за държава посочих опцията Grece или Гърция на френски. Веднага платих през пей-пал и продавачът просто нямаше къде да ходи освен да изпрати книжката до България, без да прави проблеми. Тихомълком се извини, че просто досега не е имал поръчки от България...