Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
"Куфара" на Пико
IKAR:
В една от темите случайно стана въпрос за "куфара" на Пико. По-точно това си е огромен, армаганест стартов сет, който предлага кажи-речи всичко необходимо, без окабеляването и ландшафтното оформление, за направата на малък апартаментен макет за съвсем начинаещи. Знам го много добре, понеже комшийското дете имаше такъв и почти всяка събота и неделя вечер се събирахме у тях, за да "караме". Та каква му е историята? Купен е от пролетния Пловдивски панаир някъде в края на 60-те години за 18-години по-големия брат на въпросния мой приятел. От което следва, че е произвеждан и предлаган най-много до края на 60-те, началото на 70-те години, тъй като в по-късните каталози на Пико, като този, любезно предоставен от Венци (Best Ripper) такова нещо въобще не фигурира.
Та какво беше съдържанието му по това, което помня?
На долния "етаж" се съхраняваха релсите - около 90 броя криви в два различни радиуса - по-малък и по-голям, към 60 стандартни прави и 10-тина "половинки", някои от тях "вагонооткачвачки", 6 стрелки - три леви и три десни, четири кръстачки и две захранващи релси.
Отгоре, на горния етаж, беше пластмасовата поставка с легла за подвижния състав. Той се състоеше от:
1. Двуосен парен локомотив BR80, всички го знаете. Към него имаше композиция от четири двуосни пътнически вагона с платформи тип "мечтовоз", но за разлика от локомотива, не в детско изпълнение, ами с прозорци и бяло джамче при кенефите в средата. Отделно имаше един от онези къси двуосни вагони тип "Дрезден" май бяха, с полузатворени платформи - открити врати, но затворени челни страници.
2. Дизелов локомотив V100-червен, в нормално, не орязано изпълнение. С композиция от четири открити двуосни товарни вагона, двуосна платформа със странични "шпригли" и четириосен вагон-контейнеровоз с три бяло-сиви контейнера.
3. Два двуосни електрически локомотива Е69, един кафяв и един зелен, вероятно за маневри.
Освен това имаше готови, сглобени модели на контролна кула с две остъклени "крила", 9-етажен жилищен блок и покрит островен перон.
Трансформаторът беше някакъв по-стар модел от FZ1, с максимално напрежение 9 волта.
Така и не успяхме нито един път да сглобим всички релси изцяло до предвиденото коловозно развитие, защото схемата за това беше изгубена и не я открихме.....
Та мисълта ми беше, че нито по-късно, а още по-малко сега никоя фирма не дава възможност за такова навлизане на "едро" в света на ж.п. моделизма, от лакомия разбира се.....
Ivo Nedkov:
Ще е интересно ако се намерят някакви снимки,
да го видим какво представлява... :yes:
pach:
Това наистина ме заинтригува и ще потърся и аз някакви снимки или самия комплрект мрежата.
За времето си (пък и сега) е било наистина мноооого зарибяващ старт не само за малчуганите.
Не бих се учудил и сега от ПИКО да направят нещо подобно, вече имат един/два двойни сета, остава да ги допълнят
с трета кутия и ...ще си стане "куфар"-а. А има надежда, тъй като от ПИКО явно са избрали стратегиа н амасово производство
с качество "много добро плюс" (като серията Експерт) на сравнително ниски цени. Всъщност цените им за сега никой не може да ги
подбие. Имат производство на Таурус който в момента в мрежата върви чисто нов цза 30-40 евро (в ТТ).
Просто няма кой да им се опъне, и ако продължават так, отново ще станата най-масоват фирма (поне в бившия източен блок).
Вярно че качеството им макар и много добро, не може да се сравнява с Роко, Флайшман и Брава,
ама тази фирма не съм чул да има финансови проблеми, за разлика от изброените.
Остава да чакаме, още повече че те ясно са заявили сериата "експерт" са "средна"-та им такава.
Тоест имат модели и над средното ниво, което също е с добри пазарни ниши.
;D
IKAR:
Къде се прави Пико сега? В Германия или както Роко, Флайшман и Брава - в Румъния и в Китай? Питам, понеже вече почти абсолютно никой не произвежда модели в Германия. Дори "върхът" в мащаб единица, като Kiss и KM1 се произвежда в Китай, скоро даже гледахме филмче във форума по тоя повод.
pach:
Не съм се интересувал...ама като знаем, че напоследък всичко на което
не пише "Made in China" определено е менте ( :haha:) не бих се учудил.
Може и за това цените им да са къде по-човешки ...
или не са толкова лакоми като другите производители!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия