Браво значи!

Тук на какво ли не се нагледах през годините- от бан "за обаждане към съдията",
до триене и заличаване не само на важни постове, но и на цели теми.
Може би мнозина си спомнят стария форум в който имаше цели 13 страници (явно фатални) със събрани
скици, снимки, чертежи и материали на тема БДЖ-04!? Тази тема мистериозно се оказа изчезнала - явно
пречеше на някои кръгове... Както и да е, Слави сега направи нова тема, която отново се попълва
(но не и от мен вече) с всичко "ново" в нея.
Той "слава богу" обаче успя да започне нова (без да знае какво се случва) и да стигне в нея до нещо повече тук,
за радост на истинските моделисти. До кога ли....
Както и да е... свикнали сме вече.....но какво виждам тази сутрин????
Толкова ли тук се смята че хората са балами???
...
Имаме запитвания (на ранен етап са, за това без подробности)
от трети клуб за N-брой такива, както и планове за наши още бройки с доста "екзотичен" вид.
Тоест от тук нататък модулите смятам, че ще отминат числото 40 сравнително скоро.
...
За да се стигне до това (изчистено от праха в очите)
... За целта искам да направя едно допитване до бъдещи ентусиасти.
Повечето от вас знаят, че имам мебелна фирма. Имам шперплат
и съм готов да направя разкрой ( нещо като лазер къта на Слави )
предполагам, че като се плати само изрязването на отделните елементи може да се постигне ниска цена(
на модулен сет за сглобяване...
Които проявяват интерес нека пише
за да видим може ли да излезе нещо 
...
Та искам да попитам - толкова ли е "закъсала" тази мебелна фирма, та едва ли не се борим за "клиенти" (а им казвахме приятели-хобисти),
че трябва да се случват такива по мъжки, коректни постъпки??????????? Каква странна метаморфоза от приятели и хобисти, до "бъдещи ентусиасти".
Тук все по ярко се открояват нечии амбиции прилагани в търговията, но не и от форумното приятелство и подпомагане!
И тъй като чертежите и стандартите за които е повдигната дискусия, дали трябва да се прилагат,
все пак съществуват и са с обществен достъп, ще е интересно дали ще се прилагат при тези поръчки за изработка?
За мое голямо съжаление, ще трябва и аз да се присъединя към останалите все по-рядко четящи и пишещи
в този форум (в който всичко публикувано е негова собственост, съгласно правилата) и ще взема мойте
вътрешни решения! Тук определено лозунга "Да популяризираме холибито!" придобива странни (меко казано) измерения!!!!!