Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Книга "Рилската железница и Балабановата фабрика" от Методи Панайотов

<< < (2/4) > >>

petevsk:
Ок. Мерси!

Vlado:
Ето я и нея:

Повече снимки пак там.

Vlado:
Колеги, мисля да се захвана с разпространението във форума и на тази книга. За тази цел, моля, всеки който иска да се сдобие с нея чрез мен, на лична да ми заяви, че желае да я притежава. Ако живее извън столицата, изпращам чрез Еконт на негова сметка. Книгата струва 10 лв. и независимо от ниската цена си заслужава отвсякъде. Ще събирам поръчки седмица-две и после, след като авторът ми достави бройката, ще започна да я разпространявам. Туй е от мен. Сега сте вие на ход!

KRAKOMOBILA:
Аз!  :drinks:

Petko Ivanov:
Сдобих се с книгата чрез брат ми, който е бил на представянето. Много интересно е описано  всичко около теснолинейката - локомотиви, вагони, гари, релсов път, разписания за движения и др. Има богат снимков и документален материал, репортажи от вестници, както и спомени на участници в експлоатацията. Поместен е и материала на инж.Димитър Деянов "Краят на едно докосване". Въобще заслужава си 10 лв отвсякъде, даже според мен би трябвало да е по-скъпа. Апелирам всички форумци да си я купят колкото се може по-скоро - няма да съжалявате!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия