Здравейте,
първо изказвам ГОЛЯМАТА си благодарност, че намерих този форум, които обхваща 99% от нещата свързани с жп моделирането. От доста време се лутах из нета докато попадна на правилното место, но най - сетне го открих. И така казвам се Димитър на 32 съм и съм от Велинград. От доста време обмислям да започна изграждането на макет в размер НО. От малък си мечтаех да имам подобен, тъй като на едно мое приятелче баща му беше направил навремето малък но доста интересен макет и прекарвахме там с дни. Може би е вярно, че колкото повече човек остарява толкова повече се вдетинява

. Но наистина мисля, че да се реализира един такъв проект не е само да си купиш влакче и да си обикаляш в кръг. Виждам, че си иска доста познания в доста области. И виждам също, че хобито с което се захващам не е от най - евтините. Така, че трябва внимателно планиране и доста работа. Тъй като, познанията ми са още "бегли" в тази насока се радвам, че открих правилното място за мога да реализирам мечтата си с Ваша помощ. Желая Ви все по - големи и хубави модели, все повече членове на клуба, и най - вече радост, защото човек е щастлив най - вече, когато се занимава с това което му доставя най - голямо удоволствие.