Краси, идеята е наистина скъпа. Не си струва, при положение, че скоро ще го изкарат (БР 74) с нова преработена механика, мотор, платка и токоснемане в DRG. В DR, DB, SNCF и още някоя друга администрация са го пуснали от Роко, и в сета със сдвоените абтайлвагони на берлинската градска железница в 1-ва епоха. Въпрос на време е да го извадят в DRG с новите модификации.
Митко почистил съм го идеално и токоснемане и четки (макар, че е архаично всичко). Не знаех, че мотора е 5 полюсен, като го гледам, ми мяза на 2 или 3 полюсен. Не се сетих да му меря тока в аналогов режим, но си мисля че проблема е в декодера, защото се товари и грее доста, може би защото е 0,7 А. Просто ми трябва идея за ЕСУ Зимо или Ленц декодер с микро размери и поддържащ старите мотори и кофти токоснемане (пластинките са толкова тънки, че е вероятно да не оказват необходимото усилие за добър контакт) който е тестван и препоръчан. Лок Пилот стандарт няма да се събере в кабината.
dred ПДФ-фа го знам на изуст, повярвай ми доста се измъчих с преустройството на цялата схема за захранване на мотора и осветлението. Накрая се получи перфектно, но за жалост не върви добре, единствения вариант за декодер е микро декодер, който се събира в кабината на мястото на машинистите