Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
ремонт на BR01-Piko
XRISTO:
Аз съм почти извършил ремонта,но все пак имам нужда от вашите препоръки,одобрение и пр.,най-вече насърчение. :)Ето снимки на щангите,ще го снимам по-нататък и в сглобен вид.Ако някой може да даде съвет за тази боя-металик и за червеното по щангите.
Сaprycorn:
За Штангите аз използвам боя, която приготвям сам. Бронзов (месингов) металик, 4ерно и кафяво. Така имитирам Штанги, намазани с грес. Каналите на Штангите се облепват и пръскат с 4ервено, много подходяШта боя е Revell 330 (сатен)
vania85:
Ицо, от "Метро" си купих маркери на SCHNEIDER ;) сребрист и златист ;) Перманентни са пишат в/у всичко и не се изтриват ;D ;D ;D и стува 3.50 единия! Те са точно за такива неща!!! Има и други цветове червен, черен идр. Има и под номер 133 по евтини са. Сигурен съм, че ще ти свършат работа ;http://www.ekancelar.cz/images/Schneid270.jpg Абе работата май отива натам, че ще трябва да черпиш ;D ;D ;D
XRISTO:
Първо ще се пробвам с маркерите,а ако не стане - боята.Между другото снощи направих още двечки щанги и скоро ще започвам бояджелъка. ;D
Снощи ми се свършиха жълтите лъжички от сладолед,та поредната щанга е бяла , от сладолед "Делта". :D
А пиленето е канска работа - с едни диамантени пилички си играя.
Останала ми беше за най-накрая една тъничка,която не е възможно да се изпили от пластмаса.Нея съм я изработил от телче за мебели.Крайчетата съм калаисал с по една капка калай и пак с пиличките...два часа работа,ама ще си струва,според мен.Ето снощните (до 1.00ч) ми "изделия":
А това са детайлите,които не знам от какво да сътворя:
Това с хващача не знам дали не е удачно да присадя към счупеното (счупеното е на клещите вляво) или да си го изработя от нулата.А за малкото , на последното фото и идея си нямам.Материалът тук като че ли да е метал,а? Или гетинакс? И аз не знам...Приемам съвети всякакви. ::)
vania85:
Ице, от както си взех тази машинка се родих ;D Това замества пили, ножовки, шлайфове и каквото щеш ;) Продават и допълнителни аксесоари. И най важно, цените са ниски ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия