Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
ремонт на BR01-Piko
XRISTO:
Дремел?Ами да ти кажа,по едно време се бях навил да си то купя,ама...възроди ми се манията по влаковете и сега ме е грях да давам пари за такива работи-както алкохолиците мерят наличните в бира,аз ги меря във влакове. ;D
Шегата настрана-наистина полезен инструмент,който замествам засега с едно минишмиргелче,което е с камъчета , фини като на дремел и е лично производство.Но идеята си струва и ще помисля сериозно по въпроса,още повече,забелязвам много ниски цени на подобна машинка в "Практикер".А относно материала за изработка на оставащите детайли ти какво ще препоръчаш?
vania85:
"duracril"- Зъболекарска пластмаса, от тази която правят "ченетата" ;D ;D ;DДУРАКРИЛ ПЛЮС ПРАХ
*група ДУРАКРИЛ ПЛЮС ПРАХ
Опаковка 500 гр., 50 гр.
Цвят U - розов; О - безцветен
Производство SPOFA DENTAL - Чехия
DURACRYL PLUS - пластмаса за корекция на протези
за студена полимеризация
Цената е за 500 гр. опаковка.
Цена за 50 гр. опаковка: 5.00 лв.
Аз работя само с нея ;) много е здрава ;D
XRISTO:
Ей,това е страшна идея!!!А откъде да я купя?Дали я има в аптека или някакъв санитарен магазин?И как се работи с нея? Течна ли е ? Калъп да направя по здравият детайл,нали?...маса въпроси ти ""праснах,ама много ме впечатли идеята ти.
vania85:
От магазини(складове) за зъболекари и зъботехници ;) Студена полимеризация: означава, праха и течноста(втвърдителя) се смесват и .... има опътване ;D ;D ;D Майтапя се ;) Прави се калъп, и се отлива сместа! Не е трудно, но има някои тънкости! Като се снабдиш с това ще ти обясня подробно ;)
XRISTO:
Като попитах "чичкото" и излезе някакъв постинг в хардуер бг , в който пише,че се продавало в аптеките.Дали е възможно?Е , денонощна нямаме , че да проверя ;D , ама още утре ще видя.А иначе го има в онлайн зъботехнически магазин на цената,която ми каза,ама трябва да поръчам,да чакам,а и куриера оскъпява двойно поръчката.Това ще е краен вариант,ако не се намери в моят "забутан" град никъде. ::)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия