Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
БДЖ 46 124: лимитирана серия от Amintiri Feroviare
KRAKOMOBILA:
Всъщност това си е грешка при производството. На румънските ГВП е като нашето.. тоест също толкова голямо. Факт, че ACME са го понамалили...
mitko0888:
По моите разбирания челната греда е оправена, както и маркучите. Всъщност там не се бях загледал.
Индуктора на АЛС-а според мен не е пипнат:
refil:
Благодаря Митак.
А ръба от матрицата в района на извития прозорец,толко ли е видим и на живо ?
Krasi Tankista:
--- Цитат на: refil link=topic=4480.msg118176#msg118176 date=1585845095 ---Благодаря Митак.
--- Край на цитат ---
Този ръб е бил винаги видим, но това не е недостатък само на този модел. Има по - ужасни случаи и то с много по - реномирани фирми, като ROCO например. Това по принцип си е типичен проблем на пластмасовите жп модели.
;D
mitko0888:
--- Цитат на: refil link=topic=4480.msg118176#msg118176 date=1585845095 ---Благодаря Митак.
--- Край на цитат ---
Когато работя по моделите имам едни очила "за четене", и върху тях слагам китайското увеличение х2 за моделизъм, с осветление. Тогава се вижда всичко.
Когата се радвам на влакчетата съм с едни други очила, те са по-слабички, за светещия монитор са идеални, и с тях локомотивът изглежда перфектно. Като изключим покрива, който ме боде и без очила.
Ръбът не го бях забелязъл. Тук изпъква от светкавицата. Но си го има. Не го виждам и по роковските модели (Краси) :)
Локомотивчето е 100% като старите, не виждам никакво влошаване. С добавени кафеникавите ивици. И нови надписи. А след напомнянетона refil виждам и оправена греда.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия