Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
БДЖ 46 124: лимитирана серия от Amintiri Feroviare
KRAKOMOBILA:
Покажете моля ви се, какво ви притесняват на покрива, че ми стана интересно ?
Величко:
Ето тук се очакват от бая време да пристигнат и доколкото чух ще има доволно количество &bgflag А и цената е добра, на мен от липето ми отказаха да ми ги дадат на 192 евро(на цена на резервация) и аз им отказах да ги купя на 220евро. Предполагам са я дали на следващия/те по списък...
https://hobbyland.bg/vlakcheta-zhp-modelizm/af10023-amintiri-feroviare-electric-locomotive-series-060-ea-of-the-bulgarian-operator-bdz-cargo-epoch-v.html
Величко:
Ето го моето зверче :yahoo:
https://www.youtube.com/watch?v=KuE0epZxAqE
mitko0888:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=4480.msg118165#msg118165 date=1585838447 ---Покажете моля ви се, какво ви притесняват на покрива, че ми стана интересно ?
--- Край на цитат ---
Не съм се притеснил много, ама на покрива на 124 има един т.н. от мен тукмак, който се вижда отвсякъде и то много добре:
а пък на моделчето е едно такова дребничко ... ГВП ли е какво е, незабележимо, скрито между решетките:
Забравям за наклонения изолатор, тук не му е мястото.
Очаквах и кинематика да се появи за 10 години, ама няма.
ПС: Да припомня как изглеждаше наклоненото чудо на 002 - 9.5 години назад - голям и вирнат:
а на модела излезе това:
Никой тогава не обели дума. Неприятното е че са дреболии, които много лесно се оправят. Не е като да правиш нова отливка за фарчета или за румънския АЛС. Но нали това отличава нашата машина от другите.
ПС2:
Така, без кусури, и 52-ката на Пико ще излезе с немските си фарове ...
refil:
Цитат от Митко.
"Не е като да правиш нова отливка за фарчета или за румънския АЛС"
Та да питам -имат ли талигате индуктори или нямат и дали е оправена челната греда под винтовият спряг.Нека някой от дългочакалите собственици да сподели.
Благодаря.
ПП А ,че трябва да искаме машината да си е нашенска във всяко едно отношение,трябва,а не -"Вижте,все пак е БДЖ локомотив и да преглътнем това онова "
Дада ,ама НЕ
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия