Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

БДЖ 46 124: лимитирана серия от Amintiri Feroviare

<< < (43/54) > >>

mitko0888:
Предишната излезе преди доста повече от 5 години.

Ако някой не е съгласен с нещо от написаното от мен - нямам нищо против да го дискутираме и всеки да си защити тезата.

Да се използват квалификации със звездички и обидни изрази без обосновка показваш само изява на простащина и простотия.
Добре че има позитивисти и лайкисти като теб, jopeto, благодаря за което (сърказъм).

gzo:
Ако "хейтър" значи човек, който заявява, че не е доволен как го цакат с топла бира, то как се нарича човек дето се кефи да го цакат  :unsure:

jopeto:

--- Цитат на: mitko0888 link=topic=4480.msg118186#msg118186 date=1585903443 ---Ако някой не е съгласен с нещо от написаното от мен - нямам нищо против да го дискутираме и всеки да си защити тезата.
Да се използват квалификации със звездички и обидни изрази без обосновка показваш само изява на простащина и простотия.

--- Край на цитат ---
Да съм писал, нещо конкретно за теб? Не съм! Който се припознава, като хейтърист и кусурист и се чувства засегнат си е лично негов проблем.

Машинката според мен е направена супер! На мен, много ми харесва , но за огромно мое съжаление не е в моят мащаб. Цената и е достъпна (в ТТ цените на моделите са доста, по-високи и никой не може да каже защо е тази разлика с НО. Като не ми отговарят на бюджета не си купувам.) Ако в ТТ можех да си намеря такова БДЖ разнообразие, само ще се радвам!  На края на годината, когато излезе 52-та ще направя всичко по силите ми, за да си я купя, въпреки всички словоизлияния за модела. Радвам се на всеки модел направен от хобист в българия, независимо, дали е от Тониеми, Марточката, Дадиджи, Ненчев, Краси или други! Независимо дали моделите им струват 4лв или 4000 лв.  На тях им казавам и винаги съм казвал, само едно: На пред и нагоре!

Като, претендирате за вежливост и култура си разгледайте всички ревюта на БДЖ модели и може да се види, че всяко едно е буквално заринато с десетки страници, вие се сещате какво ( да не кажете, че не съм пак културен.)  В едно ревю трябва да има снимки, клипчета и информация за моделите, а не хората да четат само изповедите  и лични мелодрами.   Това вече си зависи единствено от модератора. Съжалявам, че  и това ревю се превърна в поредната септична яма. Но дойде  време нещата  да се кажат директно.         

toniemi:
Хора,без да съм го видял на живо,а само на снимки и видео,моделчето е страхотно!
Преди много години си бях правил сам 46 серия...беше за мен много сполучлива!
После си купих от оригинала...незадвижена.....СТРАХОТНА!
Не мога да разбера недоволните от " нещо си "дребничко....от рода на машиниста пръднал наляво , а в оригинала е надясно....

Който е недоволен може да си поръча при мен...
https://toniemi2.snimka.bg/hobby/bdj-46-seriya.463955.all

Ето пример

mitko0888:
toniemi, не е свързано с теб и с твоя пост, нищо че пиша веднага след него.

Като чета кой какво пише и коментира, си мисля че вместо по 400, по 1400 лв да я пуснат тая 46-ца, пак ще и се радвате. Даже няма смисъл да и правят и 6-те колооси, 3 - 4 колела стигат. Важното е да я чакаме 5 - 10 години.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия