Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
БДЖ 46 124: лимитирана серия от Amintiri Feroviare
Nenchev:
Митко е прав!!! Реалната, благородна, справедлива, поносима, истинска цена е петдесет и два лева и тридесет и три стотинки..
https://youtu.be/DvKf0yk4_xE
gregary:
Гледам и не вярвам на ушите си! :lol: Смях или ... :blink: До не'кви гюбеци докарахме 46-та ... :haha: :wacko:
Минахме и през "Развален телефон"...
Един казал нещо, втори перифразирал, трети допълнил, а четвърти вече ... :lol: Тук, да поясня (ако въпросът по-горе е към мен), че въобще не съм имал предвид "Хобиленд" като търговец-спекулант. Съвсем друга ми беше мисълта, но...
От всичката писаница дотук, човек разбира кой как гледа на хобито, моделите и какво отношение има към тях. Което е негово право! Но, все пак мисля, че трябва да се гледа позитивно на градивната критика и анализ (което е нещо полезно според мен), а не да се оплюва без сериозни доводи. Имаше примери и в двете посоки...
Но, исках да пиша по темата :haha:
Това са днешни мои снимки
Оправена е буферната греда - плюсче!
АЛС-то не е оправено - минусче!
Назад в темата излезна тоя РЪБ. Има го и на предишния модел. Досега не го бях виждал, но сега като го знам, ме боде. Успокойтелното е, че се вижда само под определен ъгъл и светлина. Това е най-голямото минусче!
Моят модел дойде с някакъв мустак по буфера, което е леко дразнещо, но е бял кахър и скалпелът ще го кръцне - минусче!
Обща визия - голям плюс!
За мен беше дългоочакван модел и с КЕФ ще си го гледам и връткам по релсите!
А минусчетата тук и по-назад в темата, дано станат плюсчета за следващия модел след ... години! &bgflag
За малко да забравя за малко джангър :yahoo:
mitko0888:
Малко снимки, не толкова хубави като на gregary, но затова пък са отвътре, ако някой не е виждал какво има там.
Защо трябва да отваряме локомотива - за да му сложим декодер. Слага се вместо тази заглушка отдолу на платката.
На мен ми е най-лесно като разпоя жичките за да стигна до платката отдолу. Вграденият безплатен powerpack:
Друго интересно отдолу на платката не се очаква да има. Използвам случая - специфичният механизъм за окачване на талигите:
Моторът:
От долната му страна - обезшумяване с мека тъкан:
Фаровете отгоре (ужас, два диода паралелно):
Тези два диода светят в ей тези два миниатюрни световода. Вижда се и обезшумяването на кабината, за да се движи тихо и мазно:
И надбуферните светлини - двойни диоди с уплътняващата мека полиуретанова лента:
При затваряне трябва да се внимава, да не се получи това, което ми бяха оставили китйчетата. Оправя се елементарно, като лентата се намества на мястото си.
Толкова за карантията.
Nenchev:
Благодаря много, Митко!
Върна ме детството - когато бях 8-10 годишен. Сладки спомени нахлуха в моето съзнание - всеки път, когато нашите ми подаряваха някоя играчка, първата ми работа беше да я разглобя, за да видя какво има вътре. Разбира се, тогава не всеки път успявах да я възстановя в първоначалния й вид, но все пак това беше преди 35 години.
Интересно ми е, ако някой ден (дай Боже - пожелавам го на всеки) си купиш Ламборгини, дали ще извадиш двигателя, за да видиш, аджеба, как тъпите жабари са го куплирали към скоростната кутия?
dred77:
--- Цитат на: Nenchev link=topic=4480.msg118196#msg118196 date=1585941643 ---Интересно ми е, ако някой ден (дай Боже - пожелавам го на всеки) си купиш Ламборгини, дали ще извадиш двигателя, за да видиш, аджеба, как тъпите жабари са го куплирали към скоростната кутия?
--- Край на цитат ---
Ми то Ламборгини и Ферари си ги купуват да седят главно в гаража или на някое изложение. Дали минават и 50к километра през живота си?
Сори за спама.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия