Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
БДЖ 46 124: лимитирана серия от Amintiri Feroviare
mitko0888:
Понеже даваш пример с автомобили - ако гледаш немския Auto Motor Sport канал ще видиш че има колекционери, които си разглобяват новата придобивка до последния болт и си я сглобяват наново.
Не знам защо тези наши играчки трябва да се гледат само отвън или отдалече. Отвъртре също е интересно. По презумпция всеки трябва да може да си я отвори и да си сложи декодер - написано е изрично в инструкцията на всеки локомотив какво може да отваряш. Даже е написано и кои джъмпери за какво са. Внмание - ако някой му е за пръв път, не го съветвам да отваря АСМЕ БДЖ 46, не е за начинаещи!
В последните години всяко ново влакче, което съм си купувал, е имало нужда да бъде разглобено, нещо дребно вътре да бъде оправено и сглобено отново. Само щвейцарският крокодил беше без забележки отвътре, но и той имаше една развинтена отвън щанга.
В случая - откъм втора кабина корубата стоеше не съвсем точно, както се вижда поради запретната и изместена полиуретанова плънка. Проблемът беше фиксиран елементарно и вече има едно минусче по-малко. :diablo: Пък и така се вижда безупречното изпълнение отвътре - платка, спойки, подредба.
pavlinbg:
Няма нужда от излишни дрязги, свързани с модела. Аз, макар да съм от тези, които си затварят очите пред всякакви кусури, само и само да е БДЖ, все пак приемам градивната критика. А и от нея може да се научи много за конкретния модел, напр. да разбера за някои несъответствия, които първоначално са ми убягнали - справка по-горните публикации, в които се коментират несъответствията. Мисля, че появата на такъв модел в крайна сметка трябва да ни радва. :hi:
Nenchev:
--- Цитат на: dred77 link=topic=4480.msg118197#msg118197 date=1585942564 --- Ми то Ламборгини и Ферари си ги купуват да седят главно в гаража или на някое изложение. Дали минават и 50к километра през живота си?
Сори за спама.
--- Край на цитат ---
Също като месинговите модели...
Колкото до разглобяването - аз наистина се кефя на Митко. Не се драча. Когато той разкости някой модел, наснима го и го опише ми помага да видя няколко технологии, които могат да се използват.
Извинявам се, ако е прозвучало като заяждане. :hi:
refil:
Мите.Световодът на фаровете спраскан ли е или така ми се струва ? :pleasantry:
Или това просто е държач на фаровете ?
lubomir:
Баба ми по майчина линия(Бог да я прости!) имаше една много хубава приказка, която мисля, че е редно да си припомним - Да е кусурлия, па да е хаирлия!
Честито на тези дето са успяли да си го вземат!
На останалите пожелавам гроздето да не е кисело!
А на всички ви, да сте живи и здрави да се радвате на близките, децата и на кой каквото има, че рано или късно ще доде момент, дето всичко да ни стане излишно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия