Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
БДЖ 46 124: лимитирана серия от Amintiri Feroviare
Timerlane:
--- Цитат на: cosio link=topic=4480.msg93643#msg93643 date=1392313727 ---
Припомням, че човекът, който се е заел с проекта е Дан Хотико. Серията е лимитирана и ще бъде произведена от Amintiri Feroviare по негова лична инициатива. Контактите му съм посочил по-горе в темата.
--- Край на цитат ---
Аз също проявявам интерес.
Може ли обаче само да се напише името на Дан Хотико на английски език, за да не вземем да направим някоя грешка и да се "изложим" ;D
Иначе, ако в тази тема някой събира бройки, бройте ме и мен - ако не, ще се пише до Дан :)
Е на това му викам новина, тамън за Трифон Зарезан. Наздраве на всички празнуващи и двата празника :give_rose:
l-donovan:
Името на г-н Дан на английски език е следното:
Dan Hotico
cosio:
Писах на Дан за БДЖ 06, ето какво ми отговори:
--- Цитат ---I have talks with Tillig to produce a new batch of locomotives, but there are no chance this year, I will ask them again next year, so we can't talk about this subject until I receive some good news from them.
--- Край на цитат ---
Така че ще трябва да почакаме до следващата година. Аз нямам нищо против, стига да знам, че всяка година ще излиза лок на БДЖ. :)
Но да се върнем на 124. До момента Дан е получил 5 поръчки. Дано цифрата да достигне 25 скоро!
emilchaushev:
Струва ми се доста хаотично това даване на поръчки...
Защо един не поеме отговорността и да събере всички щелаещи. Така ще е много по-лесно и за самия Дан. В момента пред него изглеждаме като пасмина, в която всеки си играе сам за него си. А задавали ли сте си въпроса, ако някой не знае английски какво се случва и дали това няма да е препъни камъка за стигане на желаната бройка от 25? Да не говорим, че става дума за български локомотив и на Дан му е през буфера дали ще го има или не.
Все си мисля, че хобито е групова игра и е добре да я играем групово. Мисля, че примерите от единичната игра от миналото са с добре познат негативен резултат за хобито.
Не приемайте поста като критика, а като съвет как да се действа. Като сме казали А, нека кажем и Б.
TANO:
Още едно предложенийце. За да не пише всеки свой пост в темата, че иска и той една бройка, и после някой да чете цялата тема, за да брои поръчаните бройки - просто отворете една анкета отгоре. В нея просто да има брой поръчки на 46-ца. Пък ако щете и на 06. Щото там бих гласувал и аз.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия