Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
БДЖ 46 124: лимитирана серия от Amintiri Feroviare
pach:
Що ми се струва че "партията" се задейства!? :scratch_ones_head:
Да се направела една поръчка, групово (звучи като групов секс :haha:)
да се направи заявка и т.н. и т.н. бла..бла...бла...
Не го приемайте като критика, но нека Иво каже колко добре се чувстваше,
когато той беше човека организирал набирането на поръчката за първите БДЖ локомотив.
Колко нерви и свободно време потроши за...едното благорадя май някои не се сетиха да кажат.
Да не говорим за финансовата страна на въпроса. Не напразно gzo малко по-горе иронизира,
защото и той си спомня какво точно стана. Не знам всичко в подробностти, но знам че
накрая Иво "изрева" НИКОГА ПОВЕЧЕ!!!
Та отстрани е лесно да се дава предложение за единна поръчка, но кой ще се наеме да го направи?
Или ако перефразирам Емчо от по-горе - КОЙ ще поеме отговорността да го направи?
Струва ми се, че вместо да гоните питомното, пак се хвърляте към дивото.
Румънеца си е търговец. Той си събира заявките. Той си получава плащанията. Той ще поръча локомотивите.
Той ще си разпрати пратките на платилите ги. Какво по-хубава организация от тази ви се иска?
Той всъщност е лицето което се е наело да организира "груповата" поръчка! Какъв ви е проблема?
:hi:
anubis:
За тези които биха искали да заявят интерес за покупка на 46 124 от г-н Дан Хотико, но срещат трудности с комуникацията, прилагам едно примерно писмо:
Dear Sir,
I would like to anounce my intention to buy 1(one) BDZ 46 124 from AF. If is possible I will pay by PayPal or Visa.
Please, let me known when the item is available.
Best regards
Готов съм да съдействам доколкото мога при нужда от превод. Пишете на лични.
l-donovan:
Чудех се дали има някакъв шанс да ни произведат локомотив 43 или 44 серия ако се съберем повече хора желаещи?Това за мен а може би и за вас е най-разпространеният и емблематичен Български локомотив! &bgflag
spas_tf:
За 43 или 44 серия много силно се съмнявам - лично Алесандро (шефа на ACME) ми е казвал , че ще глътне около 100 000 EUR, когато разработвахме ЕАОС вагоните. Това беше по цени преди 2 години когато нещата бяха по евтини. Просто трябва много сериозен интерес - фирмите в крайна сметка работят за печалби, а не от патриотизъм - до тогава Self made modeli :-)
gzo:
Че какво са 100 000 Е за проекти като 43 или 44 :blink:
При (да речем) крайна цена от около 190 Е за моделче , ще са на печалба само след около 520 продадени бройки. Само чехите биха лапнали много над тея бройки....
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия