Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
БДЖ 46 124: лимитирана серия от Amintiri Feroviare
l-donovan:
Аз си мисля и друго!При положение,че ще има време за събиране на пари ще има доста от нас,които биха купили повече от 1 бройка(надявам се).А и постоянно се регистрират нови запалени моделисти,които също биха проявили интерес според мен.Както каза и колегата,като прибавиш и чехите трябва да има голям интерес за този модел,но остава надеждата! :hi: &bgflag
spas_tf:
Аз само предавам думите на Алесандро. Само ще кажа ,че локомотивите в БГ се различават малко от тези в Чехия - това значи не една, а няколко матрици и другото важно нещо е ,че китайците искат авансово плащане, тоест някой трябва да извади на куп тези пари, но кой и как знаят само в ACME. Дай-боже да видим скоро тези локомотиви, но за сега силно се съмнявам. :hi:
gzo:
До всички скептици !
Всичко добре извстно и масово за големите и старите администрации, вървежно и както там искате го наричайте е вече произведено от различните големи фирми през годините. Единствено непроизведени са моделите на все още несъществуващи локомотиви и вагони и тези като нашата и купищата др. дребни администрации. Който иска да оцелее на пазара ще или неще, ще трябва да се ориентира и към екзотики, като БДЖ. Моделистите у нас може и да не увеличат рязко броя си в бъдеще, но фирмите трябва всеки ден да се чудят какво ново да пуснат на пазара и да произвеждат постоянно за да могат да оцелеят. Алернативите са тези- администрации като БДЖ, иначе яко фалити или сливания. Това в бизнеса се нарича - гъвкавост и е от определящо значение за бъдещето съществване на тези фирми. Фирмите го знаят и е въпрос на време. Така, че споко !
Просто бъдете живи и здрави за да доживеете :drinks:
cosio:
Здравейте!
Днес получих писмо от Дан, в което ми споделя, че към момента предварителните заявки са едва 12. Припомням, че за да направи поръчката за изработка на локомотива са необходими минимум 25, така че ако има хора, които искат моделчето, но още не са изпратили заявка, моля да го направят. Заслужаваме да видим 46 124 в HO!
Поздрави!
brun4ev:
и аз искам една бройка от този локомотив -0896889544 :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия