И аз реших да ви споделя лек опит за въпросната машина. На пръв поглед-стабилна опаковка на която гордо пише - "Маде ин КИНА"

. Друг минус е упътването, което е супер семпло, сбито и на Английски е супер малка част от него, ама да кажем достатъчната - джъмперите.
Основният ми проблем беше на 2рата секунда след подаване на ток по релсите. Преди да бодна декодера, не пробвах лока аналогово, просто реших, че в завода ги тестват, и не е нужно да правя това. Та проблема както споменах стана 2секунди след като Мауса ми светна, нещо по платката също го последва

.
Чу се звук като на Бай Кътю електрожена, работещ с 5мм електроди

. Нещо изсвистя, искри изскочиха от талигата стопиха мокетната трева до релсите.
Централата не можа да изключи, всичко стана за миг. Първо реших, че миризмата като на зъболекар е от декодера, ама не-оказа се така нар. "Пауър Пак"

.

Мазгоча от танталовите кондензатори е токсичен, та голямо миене падна:

След това реших, че тоя power pack "мене ми не требе", махнах и другите 2 оцелели кондензатори-за всеки случай. Не знам тая буква C /16v/ колко е вярна, ценера е на 14v /според надписа му WJ/ би трябвало да държат ама не.
Ето подобна щета:
https://www.jbwid.com/art83c.htm Друго лошо нещо е, че с курц куплунг криви яко настрани вагоните в стрелките, и му сложих неговия си /по къс е от роковските/.
Та след тези първи леко лоши впечатления, лока се движи доволно добре и като цяло доста радва!!!