Страхотно е, че има такъв интерес към тази лъскава синя машина!

Държа обаче да припомня,
че темата не е за обща поръчка, а цели да информира за условията, които Дан ми изпрати и от там - да събере максимален брой жеалещи, които да гарантират появата на този роден локомотив в мащаб 1:87. Аз не мога да поема таква отговорност, защото нямам опит в тези начинания. Това обаче не означава, че при желание от ваша страна не може да организирате такава!
От това, което е писано в темата до момента, както и интереса, който други мои приятели проявиха, мога да заявя, че до момента имама интерес към +/-
9 електровоза.
Така като гледам става въпрос за отделен модел - на локомотив 46 124, а не 125. Тоест - последния локомотив от серията излезнал от ремонт в Румъния с новото лого на BDZ Cargo и всичките отличителни знаци. На мен ми звучи чудесно и със сигурност ще участвам с 1 брой.
Сега е момента хората, които не успяха да си поръчат от предишната поръчка 46-ти да се включат. 
Точно така! И към отличителните знаци трябва задължително да добавим сините рингове на фарчетата и червената рамка около покрива!

И аз !
Попитай защо не направят например 46.229.1?
Адри здравей и много се радвам да се "видим" отново!

И аз много искам 46 200, но мисля, че там производството, ще е по-сложно заради фарчетата. От друга страна, при БДЖ-версията на локомотива нямаха проблеми да махнат фаровете за мъгла, което според мен занчи, че не би трябвало да има проблеми за минимални модификации по коша. Мисля, че ако покажем достатъчно силен интерес към 124, шансът за 46 200 в бъдеще ще се увеличи много!
Мисля, че този на втория ред с номер АС99060 е нашия. Ако има и други мераклии може да направим кооперация за доставката. Стига да го има в наличност.
Понеже по горе стана въпрос за гладни котки и изядени пантографи - не разбрах има ли пантографи като резервна част?
Щото моя пострада при един жп инцидент и е за смяна.
Отговорът на Дан беше, че за момента има пристигнали само резервни чистачки. Предполагам, че ще са адекватни за хора с макети, при които вали повече от нормалното.

Каза, че веднага щом има пантгорафи, ще ми пише и ще предам насам. АС99060 определено е много дорба алтернатива, стига да го има наличен.
Най-добре се свържете с Adrian Corodescu, aко нещо някой може да говори с Алесандро
той е човека.
Adrian Corodescu
General Manager
Amintiri Feroviare S.R.L.
Str.Erou Olaru Cristian nr.34-Barlad-Romania
Email: adrian.corodescu@yahoo.com
www.amintiriferoviare.com
Tel. 0040756993879/ 00393337598124
Припомням, че човекът, който се е заел с проекта е Дан Хотико. Серията е лимитирана и ще бъде произведена от Amintiri Feroviare по негова лична инициатива. Контактите му съм посочил по-горе в темата.
В каталога на Amintiri Feroviare за 2014 г. можете да видите друга лимитирана серия, която той е поръчал: HGD-11001.