ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Календар на събитията
Национална Модулна ТТ среща на жп моделистите, София, юни 2014
Adrian:
селфи на Адриан с 2 култови участника във фаза делириум :
zazo:
Емо е резюмирал доста изчерпателно провеждането на срещата. Всички, които са коментирали също са посочили важни и положителни и отрицателни страни. Ще споделя и своите впечатления.
1. Каране по FREMO:
Макар и в скромен и елементарен формат, като запален по това хоби, изпитах огромно удоволствие, както от карането на влакове, така и от управлението на гара. Жаден съм за още и по-сложни и разписания и сценарии. Смятам че тези срещи, както обичайно се прави и в другите страни, не трябва да се провеждат с напълно свобеден режим на достъп за публика. Това в никакъв случай не значи че трябва да се правят при затворени врати с напълно ограничен режим на достъп.
2. Използване на модулни трасета на изложения:
Смятам че е напълно удачно, но наистина карането трябва да бъде с по-опростен сценарий, за да се постигне по-интензивно движение. Необходимо е повече място, отколкото имахме в музея. За съжаление това не винаги е възможно и най-вероятно и занапред ще бъде проблем. Трябва внимателно планиране как да бъде организирано мястото, което е налично във всеки един случай.
3. Участие на публиката в карането при изложения със свободен достъп:
Абсолютно задължително. Бях на една от началните гари, от която малчуганите подкарваха влаковете, които им бяха зачислени. Толкова блеснали детски погледи в един ден никога не съм виждал. Изключително удовлетворяващо. В случая това че трябваше да се кара по правила имаше и положителна страна. Видя се че ако има ясни правила, които се налагат безкомпромисно, хората ги спазват и се съобразяват, доколкото обстоятелствата им позволяват.
4. Децата:
Както казах изключително удовлетворение. Височината на модулите наистина е проблем, но не смятам, че по-ниски крака ще решат проблема. Това ще направи обслужването на трасето изключително неудобно и затормозяващо. Моето мнение е, че най-удачно е използването на дълги платформи (пейки) по дължина на трасето, на които децата да стъпват. Минусите на това решение са че е необходимо да се оптимизира наличното пространство и да има хора, които да организират и помогат за движението на децата.
Много важно: децата не трябва да бъдат подценявани. Това че трябваше да се съобразяват с разписание, да следят часовника, да тръгват навреме и да спират по гарите всъщност им беше много интересно. Аз лично използвах времето, което изчакваха на гарата ми, да си говорим непринудено за железницата, влака който ще карат сигнали, училището и т.н. Повечето проявиха завиден интерес и бяха изключително доволни, че някакъв брадат чичко си говори с тях като с равни.
5. Последно:
Силно се надявам, че с тази проява показахме, че сме в състояние да организираме и участваме в подобни прояви заедно. Смятам че оттук нататък връщане назад няма. Предусетих го още миналата година в Пловдив, но типичнито ни балканско суеверие не ми позволяваше да бъда напълно убеден. Скептици и мрънкачи винаги ще има, но те в крайна сметка ни показват кое не е било достатъчно добре направено и може да се подобри. Иска ми се следващият път да имаме повече независими участници, под каквото и да била форма. Не съм сигурен, но май Слави, беше единственото изключение тази година. Съжалявам ако съм изпуснал някой.
Благодаря на всички, които помогнаха нещата да се случат. Спомням си преди 2 години, как бяхме 4-5 души, които искрено вярвахме че това е адекватния начин да се получи нещо хубаво. В този смисъл благодаря и на тези, които не пречиха.
П.С.
Незнам дали стана ясно в суматохата, но освен вече споменатато международно участие, имаше и представител на една британска моделистка асоциация.
Боре, благодаря ти за подкрепата. Твоите положителни впечатления и одобрение са изключително важни за мен. Показват ми, че наистина сме се справили прилично.
pavel75:
На няколко пъти се повдига въпроса с височината на модулите.
Моето мнение е, че тя е добра по няколко причини:
1. Обслужването на трасето при авария. На срещата бях с Асен на мината и гара Бов. Малко след започване на срещата едно от ключетата дефектира и първи коловоз на Бов остана без захранване. Асен извади отверки, клещи и кабели. Клекна под модула и направи байпас, за да захрани коловоза. Ако височината на модулите е на нивото на детските очи то това нямаше да стане толкова лесно, а в мястото където бяхме сврени най-вероятно и невъзможно
2. Самите деца. За тях беше истинско изживяване да управляват влакове, но си остават деца. Докато чакаха да стане време повереният им влак да потегли те пипаха, дърпаха, скубеха. Това, че е те са качени на столче им ограничава възможността да правят пакости. Може би предложението на Кольо за пейки е удачна, защото изпитвах ужас от тези столчета да не падне някой.
Boris 2-12-4:
Само за протокола - "The Gauge One Model Railway Association" не е щатска, а организация от Обединеното кралство. Ако беше ххамериканска щеше да бъде " Railroad". Основана е 1947.
Колкото до невероятното събитие от 13,14 и 15 този месец - ще се опитам в две скромни части да дам и моето човешко и моделистко мнение. :give_heart:
Gervasii:
Всичко беше супер и само пространството бе пречка за по-добра изява! Дано на следващата среща имаме физкултурен салон! На организаторите свалям шапка за огромните усилия които направиха тази среща възможна а така също искам да благодаря на всички анонимни помощници, които отделиха от времето си за да станат тези модули супер. А за известните недоволни предполагам, че всички ще им дадем поле за изява и ще ги подкрепим когато направят и организират нещо от край до край! Критици ще има винаги - те са полезни само ако са позитивни.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия