ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Календар на събитията

Национална Модулна ТТ среща на жп моделистите, София, юни 2014

<< < (23/24) > >>

emilchaushev:
И нека споделя един колкото куриозен, толкова и кофти факт, породен от наистина краткото време. На срещата присъстваха за трите дни Mixy, който както знаете прави SCARM и човекът, който превежда на унгарски SCARM -Габор.... След три дена рамо до рамо, едва вчера Габор зацепил че името Милен Пеев е свързано с продукта. За съжаление нито аз, нито някой от тях двамата се е сетил през тези три дни, да се запознаят Милен И Габор. Това е второто им разминаване, след като Габор имаше още една визита преди две години. Тогава поради ангажименти пак се разминаха двамата.

Аз се извинявам и на двама им и пред всички казвам, че Габор ще е тук може би след месец. Да ми напомните да ги запозная :)

Е това е още един блестящ пример за моделистко сътрудничество, а тяхната среща ще я отразим в темата за SCARM.

pach:
Емчо за съжаление и аз видях Габор, но също не му се обадих! :blush2:
Лудницата беше пълна и сред посетителите, не само в организацията.
Поне четири пъти тръгвах не само да се запозная с него,
но и да му благодаря за съдействието което той и ти ми осигурихте
за набавянето на унгарската книга. Много ценна и полезна за мен е.
 За съжаление постоянно ме дърпаха насам/натам и накрая се сетих
за него едва след като отидохме с група моделисти на бира и да споделим впечатленията.
 Типично по български - на масата говорим за работа и обратното!
Ще се радвам ако може след месец все пак да се запозная с Габор
и да си поговорим добре на чаша бира например!
 :hi:

Adrian:

Изключителен трилър си преживял , колега  :hi:  с 4 фалстарта при това !! Респект ! Добре че група моделисти те е завела на бира малко да се успокоиш  :wacko:

Жоро:
Ако се чудите, кои са на пейката - двамата с Шатов сме :)

ЧРД Вася!!!

Всички снимки: http://bgtt.eu/?p=747

schatsi:
Като  "човека пилон " на Клуб БГТТ и аз да споделя моето мнение за срещата.

В общи линии съм доволен от мероприятието.  Доволен съм ,че в детските очи  блестеше онова пламъче , което ни прави щастливи.  Доволен съм , че хората който се докоснаха до прекрасното ни хоби , останаха очаровани и заинтригувани .  Доволен съм  най-вече от факта ,че успяхме да покажем на широката публика  и донякъде я изненадахме ( дори и чужденците ) , че два клуба  могат да работят  заедно ,да си помагат и хората им да са приятели !  Надявам се и занапред да имаме такова сътрудничество под една или друга форма .

Благодаря Ви  приятели !

п.п . Давам си сметка , че организация на подобно мероприятие  не е никак лесна и се надявам в бъдеще , ако има подобни съвместни изяви  да изчистим "бъговете" .

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия