ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Календар на събитията
Национална Модулна ТТ среща на жп моделистите, София, юни 2014
Best Ripper:
pach, първо - никъде няма табела или обява "участието и присъствието в ресторант, в музея и пр. е задължително". Кат не ти харесва - не идваш.
Второ, достатъчно е сложно организирането на такова мероприятие с всички съпътстващи дреболии и проблеми, че непрекъснато да чоплиш и да търсиш кусури. Като ти е ясно всичко и смяташ, че можеш да го направиш по-добре и грамотно - НАПРАВИ ГО /но реално!/. В какъвто и мащаб да искаш, където искаш, с когото искаш и т.н.
Трето - всеки клуб си има свои интереси, приоритети и клубни решения, които се стреми да претвори. Неговата основна задача е да реализира идеите на своите членове, а не да е в услуга на всички и да сменя памперсите на всички недоволни /прочети нечий устав, ако не вярваш/.
Четвърто - ако организаторите установят, че нещо не са направили както трябва, могат да си отчетат недостатъците и ако преценят или да търсят подобряване на сегашната организация, или да търсят нови решения. Но и това си остава тяхно право...
taert:
Браво на Емо, на Руми, на Шатов и другите които опъват каиша, за да се покаже България и на тази карта. Срещата е чудесна и ще премине чудесно, защото се прави със сърце и съм сигурен, че ще има успех заради хората и позитивната енергия, която носи. А дървените философи и теоретици и хейтъри винаги ще имат поводи да бръщолевят безсмислия - без тях нямаше да осъзнаваме колко е важно да се радваш на дребните неща от живота. Живи и здрави да сте!
emilchaushev:
За участие в общата вечеря на 13.06.2014 са поканени всички, като имаме молба до 15.05.2014 всеки желаещ да посети ресторанта да заяви участието си на email: club@railwaymodellingclub.com , за да се направи адекватна резервация.
Остават 2 дена до крайния срок!!!
Благодарности на Томислав Попов за предоставения лаптоп със сериен интерфейс, на който ще се инсталира софтуера за модулния часовник!!
emilchaushev:
За участие в общата вечеря на 13.06.2014 са поканени всички, като имаме молба до 15.05.2014 всеки желаещ да посети ресторанта да заяви участието си на email: club@railwaymodellingclub.com , за да се направи адекватна резервация.
Остават броени часове до крайния срок!!!
emilchaushev:
Здравейте,
Малко или много съм засегнат от меко казано тъпата оценка на urko. Това обаче не ме разколебава да си сменя тона, защото сега е момента да изградим една култура на моделните срещи, въпреки неприязънта на някои елементи (щото хора е пък силно казано).
И тъй като още ми горчи в устата мислех да приложа малко казармени похвати - "Заради един страдат всички", защото така и така темата на срещата е свързана с армията. Въпреки всичко ще дам възможност да си кажете ммненията, а накрая пак аз ще имам последната дума, в зависимост от коментарите. Иде реч за пряко излъчване на срещата по интернет.
Изначално идеята ми беше да излъчваме по обичайния начин, в обичайния канал. След изцепката на urko много силно се разколебавам дали моделистката ни "общност" е такава и дали го заслужава това усилие от моя страна, след като след всичките Ни усилия на всички въвлечени в организацията все още има хора, за които по- важен е не резултата, а скандала и сеира и в този частен случай личната обида.
Върти ми се в главата да направя нов канал, в който да излъчвам и линка към канала да се даде само в международните интернет групи на ТТ моделистите, в които участвам, защото наблюдението ми е, че за последните срещи в ТТ има такива действия от страна на немските ни колеги, но с много лоши резултати ( например имаше по един кадър на всеки 5 минути). Или да раздавам линка, само на хора, на които преценя.
Този пост не е за да ми благодарите, за да ми се молите или всякакви такива- не не искам никой да ми четка егото, а да споделите вашите обектични мнения и аргументи "за" и "против" такова излъчване, предвид ситуацията, защото аз имам доста аргументи и за трите посоки на развитие на казуса: 1.Няма излъчване; 2.Излъчваме в обичайния канал; 3. Излъчваме в нов канал предимно за отбрана публика;
Предварително Ви благодаря (дори и за минусите :) )
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия