ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Календар на събитията

Национална Модулна ТТ среща на жп моделистите, София, юни 2014

<< < (9/24) > >>

pavel75:
Моето мнение - веднъж се опитах да гледам отворените врати по интернет и си мисля, че не можеш да добиеш пълна предства за случващото се. По-добре "на живо".
По този казус може би трябва да дадат мнение хората, които няма да могат да дойдат по някаква причина дали биха се възползвали от евентуално предаване.

Adrian:

2.Излъчваме в обичайния канал

Емо , учудвам се как така зрял и стабилен мъж се влияе от глупостите на хейтърите ? Действай си както те познаваме - хейтърите да мрът  :wild:

gts.best:

1.Няма излъчване;

3. Излъчваме в нов канал предимно за отбрана публика;

Mixy:
2.Излъчваме в обичайния канал;

Пък който иска - гледа  :)

gzo:
Нямам ни най-малка представа кой, как се е изказал и кой от какво се е засегнал, но аз лично гледам винаги, когато имам възможност предаванията от клубните срещи на живо. И не защото се излъчва кой знае колко интересно предаване, а защото по този начин и аз допринасям за "живеца" около скромно развиващия се БГЖПмоделизъм. Честно казано не мога да гледам повече от 30 мин. заради често насичащите кадри, просто окото се изморява. Обикновенно гледната точка е от рядкослучващо се нещо (ъгъл в който минава по един влак през няколко минути) и след 30 мин. става досадно. Специално при мен дори и да ми писне да гледам, успявам да се надъхам достатъчно, че да ида и да обърна внимание на макета в другата стая. С други думи, дори и в този си вид, предаванията на живо имат някакъв ефект и пряко допринасят за развитието на моделизма.
Ще ми се естествено качеството да е по-добро, гледните точки да са повече и живучестта да е по-голяма, но не мога да изисквам нищо без да съм дал и аз нещо, а за момента мога да дам само вниманието си и уважение към хората с градивни идеи и дела.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия