Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Аналогово управление | Analog Control

Помощ за PIKO 6853

<< < (3/4) > >>

seganiama:
Снимка ще е чудесно.

mitko0888:
Все пак: твоят светофар е с 6 извода, или с 4?

seganiama:
С 6 извода е.

pach:

--- Цитат на: seganiama link=topic=4521.msg94629#msg94629 date=1397476185 ---Точно това е светофара.
Първият проблем вече го виждам от снимките. При мен светлините са наредени зелена, жълта и червена (като на уличен светофар). Явно са ползвали само светофара за нещо друго. Това ще го оправя.
Може ли да ми кажете кабелите от светофара къде се запояват на релето защото при мен са изтръгнати и се мъча да го възстановя, но нещо точно там бъркам явно. Или ако може снимка на оригиналното окабеляване, за да съм сигурен в схемата на свързване.

--- Край на цитат ---

От тук трябваше да почнеш бре човече ...кажи "скъсани са жиците към лампичките - възстановявам го"
а не "схемата я връзвам и не ще да работи" ...и ние дълбаем по схемата, а то просто ти трябва елементарен ремонт.
Когато се задават въпроси те трябва да бъдат ясно формулирани, а не общото - "помощ - не работи, както и да вържа схемата"
Направо ни прати за зелен хайвер...

ПП. Всъщност ти си го казал, но влизаме в заблуда заради първото изречение -"...имам трудности с принципа на работа на светофар PIKO 6853..." и поне аз го разбрах, че се отнася за външната схема на връзване, а то ти трябвало вътрешната!
 :hi:

mitko0888:
@pach
Ами той си го е написал бе човек:

--- Цитат на: seganiama link=topic=4521.msg94569#msg94569 date=1397049607 ---...
Проблема е че липсват кабелите от светофара. Изтеглих схемата за свързване но на нея не е показано къде се свързват трите проводника от светофара.
...

--- Край на цитат ---

Снимките: късно през нощта, най-вероятно - утре! Едва ли снимките ще ти помогнат, но се пробвай да си прозвъниш схемата и да си я начертаеш сам (тази, която си посочил, е вярна, но липсват някои точки ...)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия