Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Аналогово управление | Analog Control
Помощ за PIKO 6853
seganiama:
Вчера най-накрая намерих малко време да се пробвам да го свържа (с голямо желание и нетърпение най-накрая да го видя да работи), но светнат жълта и зелена светлина само, червената не иска да светне. Иначе при директно свързване трите светлини си работят (няма изгорели).
Явно все повтарям една и съща грешка при свързването (3 жици идващи от светофара, но пак не мога да им намеря мястото) или има нещо повредено в схемата (макар че не ми се вярва защото релето превключва при подаване на напрежение).
Best Ripper:
Ако е валидна схемата на МЕ050, при тях имаше една "шашма" - светлините се захранваха независимо от работата на релето. По спомени това беше първия изход от шестте. Тоест, релето щрака в двете положения, изолираният участък спира/пуска влакове, но светенето на светлините не е задължително. Причината е, че крушките грееха жестоко и при продължителна работа прегряваха и изгаряха /то затова е самият светофар е метален, а не пластмасов - за да не се стопи/. И затова са изведени отделно. Спомням си навремето, че и аз така го бях направил - светлините си ги включвах с отделен ЦК ключ. Това ми го обясни човек с немски - било описано в упътването, че крушките не бива да се ползват повече от 10-15 мин. непрекъснато. Така че като решиш проблема със свързването, мисли направо да ги смениш със светодиоди.
pach:
Венци го е казал - лампичките светят постоянно...то така би трябвало да е, защото
според схемата която си дал по-горе, с две лампички, те са вързани последователно
на бобинките от вграденото реле. Имаше някога такава тенденция - като изгорят лампите,
не ти работи и релето - следва задължителна смяна на изгорялата лампичка и всичко е наред.
Нещо като индикация за работоспособност. Също ако изгори бобинка - съответната лампичка
спира да свети и ти знаеш, че евентуално бобинката ти е изгоряла. Тогава релето също не работи
за един от двата режима - "стоп" или "свободно".
Казваш, че твоят сфетофор е с три светлини...!?
Тоест би трябвало да изглежда така:
Само че на него, жълтата светлина е именно включена заедно със зелената.
Казваш, че лампичките работят когато директно ги включиш. А самото реле щрака ли ти налява и дясно???
Щом като червената лампичка ти работи, но не се включва при работа с релето - изгоряла е бобинката за "стоп".
Ако е така "стоп"-а не би трябвало да се включва и при преминаване на локомотив през контактната пластина
след светофора. Ако си свързал правилно схемата - това ще ти е проблема.
Най-добре отвори капака на релето и провери всичко поотделно, като не пропускай да си начертаеш вътрешната схема.
Хем ще провериш вярна с оригинала ли е (може някои да е пипал и променял), хем може в последстви в комбинация с контактите на стрелка,
да реализираш трите светлини да ти светят отделно - тогава светофора става и за входен сигнал пред гара (стрелка)
Нещо такова:
Дай вътрещната схема на релето, за да ти кажем какво не става точно?
:hi:
seganiama:
Точно това е светофара.
Първият проблем вече го виждам от снимките. При мен светлините са наредени зелена, жълта и червена (като на уличен светофар). Явно са ползвали само светофара за нещо друго. Това ще го оправя.
Може ли да ми кажете кабелите от светофара къде се запояват на релето защото при мен са изтръгнати и се мъча да го възстановя, но нещо точно там бъркам явно. Или ако може снимка на оригиналното окабеляване, за да съм сигурен в схемата на свързване.
mitko0888:
--- Цитат на: seganiama link=topic=4521.msg94624#msg94624 date=1397457714 ---Вчера най-накрая намерих малко време да се пробвам да го свържа (с голямо желание и нетърпение най-накрая да го видя да работи), но светнат жълта и зелена светлина само, червената не иска да светне. Иначе при директно свързване трите светлини си работят (няма изгорели).
Явно все повтарям една и съща грешка при свързването (3 жици идващи от светофара, но пак не мога да им намеря мястото) или има нещо повредено в схемата (макар че не ми се вярва защото релето превключва при подаване на напрежение).
--- Край на цитат ---
Свързване:
1. Взимаш две жици от трансформатора (12 - 16 волта), може променливо, може и каквото искаш напрежение.
2. Закачаш едната жица на първи извод (виж на схемите които си посочил) кой е номер 1.
3. Закачаш другата жица на извод 4.
С РЪКА движиш релето (има си едно железце) в двете крйни положения. В едното трябва да свети ж+з, в другото - червено.
Ако сега червеното не свети:
Откачаш жиците и ги допираш на 1 и 5. Трябва да светне ж+з
Допираш ге на 1 и 6 - трябва да светне червено. Ако сега свети - отваряш капака (отдилу има едно винтче), внимателно изчистваш мръсотията от вътре на контактите (като ги вадиш и слагаш гледай да не ги мачкаш много).
Чак като светнат лампите пробваш и движението - КЪСО (контакт) между 1 и 2 включва червено, късо (контакт) между 1 и 3 включва зелено.
Поне това са номерата на схемата, коята си дал. Ако не става - пиши да снимам моя светофар (същият е). Няма никакви зависимости между светенето и щракането, а и ако не щрака (изгоряла бобина) - можеш с ръка да го движиш и да видиш кое свети и кое не.
ПС. Ако проследяваш веригите на релето: под металната капачка жиците се кръстосват и разменят. Или трябва да я отвориш, или да използваш правилно подходящ пробник/уред - да мери жицата и да не те бърка ниското съпротивление на лампите и на намотките.
ПС2: Сега видях отговора ти: ако не можеш да се оправиш - пиши и ще го отворя моя и ще го снимам (евентуално за утре вечер)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия