Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел | Review a model
Таланта, който ме грабна
lubomir:
Понеже ми е трудно да опиша този направо перфектен модел на BRAWA, пускам едно видео за да се добие по-пълна представа. И все пак моделът е трудно да бъде описан, той просто трябва да се види в действителност. Когато го видях и чух за пръв път, просто загубих всякакви гласови данни.
Ето едно добро видео представяне:
http://www.youtube.com/watch?v=bTjCI_tnETY&feature=related
br185:
Brawa си е Brawa к'во да праиш. То не бе детаилност то не бе чудо. Бе въобще карсота и туй то. Струва си парите които за съжаление никак не са малко щото една такава красавица струва почти 850 лв.
EMPEROR:
По-скоро около 350-400лв... :)
br185:
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=453.msg4859#msg4859 date=1210437844 ---По-скоро около 350-400лв... :)
--- Край на цитат ---
Модел като този показан на клипчето, четиривагонен със звук, струва 924лв. Ако е без звук цената е 678лв. Цената на двувагонен модел на същата мотриса без звук е 339лв. Поне такива са цените които виждам в каталога на BRAWA за 2007 който ми изпрати Жоро миналата година.
EMPEROR:
3 секционният без звук може да се намери нов точно за 350-400лв. Няколко човека от форума се обзаведоха с такива вече...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия